Tajemství sebeuzdravení

10.11.2021 12:51

Nejvyšší a nejmocnější síla lidstva

 

Jsou věci, které vaše tělo dělá a které souvisí pouze s vědomím, ničím jiným. V posledních dvaceti letech došlo k odhalení důkazů. Vědomí je energie a dokáže měnit fyziku.

Toto uvědomění tu nebylo vždy. V minulosti bylo vědomí cosi ezoterického, ne příliš dobře definovatelného a nepatřilo to do fyziky. Nyní ano. Nyní je tu pomalé uvědomění, že vědomí musí být rozhodně považováno za energii.

Přemýšlejte: Pokud je vědomí energie, pak stejně jako u všech ostatních fyzikálních energií musí existovat pravidla či axiomy. Stává se z toho předvídatelná věda.

Když tomu začnete rozumět a pochopíte, co to je, pak budete mít hluboké odpovědi na některé z největších záhad zdraví: Energie vědomí je důvodem pro placebo efekt!

Někdo si vezme tabletku a je mu řečeno, že tato tableta vytvoří léčení – a ono opravdu nastane! Jaký je ten proces? Jak je to možné?

Někdo si vezme homeopatickou tinkturu, chemickou látku, které je příliš málo, než aby vyvolala chemickou reakci. A přesto ho uzdraví! Co se to děje? Jak to funguje?

Odpovědí je energie a fyzika vědomí v kombinaci s něčím, čemu se říká zrcadlové neurony: To, co tělo vidí a očekává, často samo vytvoří. Možná uvidíte někoho, jak jí a začnou se vám sbíhat sliny. To je vědomí převyšující chemii, drazí.

Uvažovali jste někdy nad tím, jestli by zrcadlové neurony mohly hrát silnější a větší roli v přicházejícím systému léčení? Co kdybyste své tělo dokázali přesvědčit, že se uzdravuje?

Zrcadlové neurony nedokáží poznat rozdíl mezi tím, čemu věříte nebo co se chemicky děje. Proto vědomí dává tělu instrukce, aby se samo uzdravilo, a ono to udělá!

Teď už víte, jak může fungovat spontánní uzdravení. Když přesvědčíte tělo, že se odehrává léčení, ono tomu uvěří tak úplně, že se samo uzdraví.

Toto bude nový uzdravující proces. Bude nejlepší, jaký kdy existoval – s použitím energie vědomí novými, měřitelnými, vědeckými způsoby.

Žádná umělá inteligence – žádný super hi-tech pokrok. Místo toho se z toho stane odhalení toho, co jste jako lidé vždy měli. A je to tak mocné!

Chci, abyste uvažovali nad těmito změnami, protože jsou v Poli. Myslíte si, že když věda odhalila, že je vědomí energie, tak to pak jednoduše jen nechala být? Ne. Chtěli zjistit víc o tom, co to je.


První věc, kterou si uvědomili, je to, že jde o multidimenzionální energii. Samozřejmě, že vědce možná okamžitě nenapadne uvažovat nad sebeuzdravujícími potenciály, ale nakonec se k tomu dostanou.

Jak dlouho to potrvá? To záleží na vás. Kolik z vás věří těmto věcem? Protože víra či přesvědčení samotné, můžete říct, je vysílačem reality – protože když něčemu věříte, tak způsobíte, že se to stane.

Na tuto planetu přicházejí změny, drazí, a já už vám to řekl. I nadále vám budeme říkat o těch, které vylepší lidstvo – a nadejde čas, kdy to poslední, na co byste pomysleli, bude vzájemně se zabíjet.

Existuje pro to precedens na jiných místech, o kterých jsem hovořil, takže už jsem to viděl. Už jsem to viděl.

Já jsem Kryon a miluji lidstvo. A tak to je.