Temná strana vesmíru

05.02.2014 15:09

Temná strana Vesmíru

 

Otázka: Drahý Kryone: mnohé kultury a náboženství mají mýty, které vysvětlují temnou stranu Vesmíru. Řekl jsi nám, že neexistuje ďábelská strana, ale místo toho, stvoření člověka. Jsou tedy tyto kolektivní mýty součástí naší DNA (kolektivní DNA), kterou jsme vytvořili, jako svaté bytosti, abychom vytvořili podmínky duality? Jak máme řešit tuto věc nebo změnit tuto situaci? 

 

Odpověď: Přemýšlejte o tom takto: Situace se nedá změnit. Vytváří podmínky duality, což je součást testu. Otázka by měla být tato: "Jak můžeme vidět za dualitu a řešit ji?" Považujte to za váš největší problém, a místo toho, abyste se ji snažili zrušit, ovládněte ji a zvítězte nad ní. Přidejte do tohoto koktejlu strach, neboť to je bratr duality.

 

Když je bouřka, nesnažíte se zjistit, co ji způsobilo a eliminovat její zdroj, neboť ten zdroj je systém atmosféry všude kolem vás, díky kterému též existujete. Je nemožné, zbavit se zdroje bouřky bez zničení systému. Místo toho budujete majáky a lodě a budovy, které bouřce odolají. To jest, když jste v bezpečí, pokojní, a cítíte, že jste ji ovládli, když váš osobní život tím není ovlivněný. Bouřka zuří dál, stejně jako bude dualita. Ale maják byl vybudován do bouřky, je velmi klidný v celé své životní zkušenosti.

                                                                                          

Přeložila Satu Satu