Cesta osvícení - Tenčící se závoj

29.01.2022 15:26

Tenčící se závoj


Tento živý Kryonův channeling přijal Lee Carroll
v rámci shromáždění “Nové majáky Země – Cesta osvícení”
St. Simons Island, Georgia – 29.1. 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Je tolik těch, dokonce i v této místnosti, kteří by ještě před nedávnem neakceptovali channeling, a možná tomu tak stále je.

Každý člověk v této místnosti se podílí na částečné pravdě, každý. Můj partner se zmínil, že vaši vlastní vědci uznali, že existuje mnoho, mnoho dimenzí. Je toho víc, drazí. Stále je chtějí vyčíslit. Stále je chtějí identifikovat a zařadit do matematické rovnice, aniž by chápali, že jsou všechny pohromadě v polévce dimenzionality, která obsahuje to, co je Bůh, která obsahuje to, co je Duch, a všechny věci, o nichž si ti z vás, kteří jsou v místnosti, mohou myslet, že jsou nadpřirozené, a ony nejsou. Jsou přirozené. Částečná pravda, v níž všichni žijete, je tato: existují věci, které přijmete nebo nepřijmete na základě toho, co je kolem vás nebo co vám bylo řečeno. A přijmout channeling připadá mnohým přitažené za vlasy.

A tady je důvod. Přestože každý z vás a každý, kdo později uslyší můj hlas, je schopen dělat toto, čemu se říká channeling, většině z vás se říká, že je to špatné nebo nevhodné a že je nemožné, aby si člověk jednoduše sedl a mluvil s Duchem tímto způsobem. Ať tak či onak, poté, co jste to přijali nebo předali, vám bylo řečeno, že to přesahuje vaše schopnosti, nebo že jste snad dokonce nehodní (že je to hřích).

Chci, abyste si teď prověřili, co vám bylo řečeno. Do jisté míry je to stále ve vašem podvědomí. Co jste schopni udělat? Do jisté míry je to ve vašem podvědomí. Co vám vaše tělo nedovolí udělat, protože je to ve vašem podvědomí, které říká, že je to nemožné, nebo co vám bylo řečeno? To je to, s čím se potýkáte. Částečná pravda pro vás všechny. To je ten závoj, o kterém mluvíte.

Promluvme si o závoji. O tomto závoji, o němž tolik lidí bude tvrdit, že je zdí mezi nimi a tím, co je velkolepější, co je Duch, co je Bůh, co je andělské. Existuje zeď, závoj, něco, čemu se říká opona. Někteří řeknou: „Vždyť to tam Bůh dal, aby oddělil vznešenost božského od toho, co je lidské.“ A to je také to, co vám bylo řečeno. A co vám to říká o tom, kdo jste? To je jednoduché tvrzení. Je to nevinné prohlášení, které snižuje (zmenšuje) lidskou bytost. Uvědomujete si to, že?

Mezi Stvořitelem a vámi je zeď, které se říká závoj. A pak existují pravidla, jak se přes tuto zeď dostat. Vy jste jim uvěřili a nikdy neporozuměli tomu, že závoj je něco, co jste si vytvořili ve svém vlastním životě. „Drahý Duchu,“ můžete říci, „přeji si odstranit závoj nebo ho posunout. Chci, aby byl tenčí. Chci se skrze něj protáhnout a dotknout se Boží tváře. Chci se dozvědět mnohem víc o tom, co jsem schopen udělat.“ To je tak láskyplná, soucitná a nevinná žádost! A přesto někteří řeknou: „Moje podvědomí mi to nedovolí. Nemohu projít závojem, dokonce ani když je mým vlastním výtvorem.“

Proto jsme tady. Toto je doba probuzení lidstva. A probuzení se netýká nutně nových myšlenek, i když k nim dochází. Probuzení není nutně k tomu, co se začíná projevovat jako něco, na co byste se měli podívat nebo co byste možná měli napravit. To se děje. To není to hlavní probuzení. Skutečné probuzení člověka je (zjištění), jak jste velkolepí.

Chci vám dát příklad, jak jsem to už mnohokrát udělal. A ten obraz ukazuje, jak vás vidíme. Stojíme vedle vás. Jsou tu pomocníci, kteří přicházejí při narození s vámi a které nevidíte. Jak vám to zní? Mnozí z vás je viděli, když jste byli dětmi – identifikovali jste je, hráli si s nimi, dávali jste jim jména. A pak vám to rodiče, kteří byli naprosto pevně ve 4D, rozmluvili, a oni pak odešliAle oni ve skutečnosti neodcházejí, jsou opravdoví a zůstávají s vámi.

Každý člověk v místnosti má tyto pomocníky. Můžete jim říkat, jak chcete – multidimenzionální bytosti, téměř andělské, které jsou tu proto, aby vám pomohly s vedením. Jsou to průvodci. Pomáhají vás vést, pokud o to požádáte, pokud o to požádáte. Tohle je jejich návrh. Přemýšlejte o lásce, která do toho byla vložena. Člověk přichází na tuto Zemi se svobodnou volbou vidět vše, nebo ne, dostat se za hranice vyprávění, pokud si to přeje. A po celou tu dobu, kdy řeší skládačku, doprovod, který přišel s nimi, navržený tak, aby jim pomáhal a vedl je do krásných míst, tam jen stojí a čeká po celý váš život. A pokud je nikdy nezavoláte nebo je nikdy neuvidíte, nebo dokonce nepomyslíte, že tam jsou, odejdou s vámi.

Jsou z vaší duše, drazí, a jsou to ti samí, pokaždé, když se inkarnujete, ti samí. Jsou to vaši nejlepší přátelé, o kterých někteří z vás říkají, že je nikdy nepotkali, protože jste k nim nikdy nenatáhli ruku a neřekli: „Ukaž mi.“ Nikdy vás možná nenapadlo říct: „Jsi tam? Pojďme spolupracovat. Budu trpělivý.“ To jsou věci, které doposud jste prostě nedělali intuitivně. Až dosud. Něco se děje. Dalo by se říci, že pro celou populaci této planety, a je to tak, se závoj mírně zvedl. Teď se dívá více lidí, kteří se dříve nedívali, ale vždy to tak bylo.

Přicházíte se svobodnou volbou, bez předsudků. Bůh vám neukazuje a neříká: „Měl bys jít tudy.“ Tak to není. Svobodná volba je systém, zkouška, a to zkouška světla a tmy, a výsledek této zkoušky planetu osvítí nebo zatemní. A tato přichází do světla. Ostatní udělali totéž. A proto jsme tak nadšeni, že vám můžeme sdělit dobré zprávy, které si možná v této době neuvědomujete, necítíte nebo nevidíte. Říkali jsme vám, že tyto časy přicházejí, a ony přicházejí. Nebyla to náhoda, že nyní máte pandemii.

Říkali jsme vám, že se věci změní. Tolik lidí očekávalo světovou válku. Máte, řekl bych, atributy světové války: uzavření, zastavení provozu, ekonomiky, to vše, co by válka udělala, ale bez zničení infrastruktury. Přemýšlejte o tom. To všechno tady je a my jsme říkali, že to tak bude. A tlačí a táhne to lidi od sebe i k sobě, protože začínají zkoumat, co je pro ně důležité a proč věří tomu, čemu věří. A to bude ještě nějakou dobu pokračovat.

Výsledkem na konci bude něco, co jste nečekali, sjednocení pravdy, které jste nečekali. To je poprvé, co jsem to řekl. To jsou věci, které se staly v minulosti a které se právě teď odvíjejí, aby se velmi pomalu staly na této planetě. Světlo je zde, aby zůstalo. Kdyby nebylo, nikdy by se to nestalo. Uvědomili jste si to? Jednoduše by to pokračovalo stejně. Je tolik lidí, kteří očekávají to nejhorší, kteří by řekli: „Tady to je. No, čekal jsem to nejhorší, a tady to je, přesně podle plánu, přesně na čas, to nejhorší!“ A tak to je. A říkají: „No, tak tohle nepřežijeme. Bude to jako všechno ostatní. Historie se opakuje. Půjdeme do určitých oblastí politiky a války a bude to prostě stejné. Doufám, že to zvládneme. Běda nám.“ To je jejich pravda.

Dovolte mi, abych vám poskytl další příklad. Připadá vám to jako dřív? Připadá vám, že se historie opakuje? Nebo vám to připadá naprosto nové a trochu zvláštní? Odpovězte si na to v duchu, a pokud vám to připadá úplně nové a trochu zvláštní, je to posun. A já vám řeknu, že to má i svou světlou stránku.

Je tu něco, co tolik z vás nikdy nedělalo nebo nikdy nezkusilo. Zkoušeli jste pozitivní myšlení. Zkoušeli jste afirmace. Zkoušeli jste všechno možné, ale já vám řeknu, co udělal můj partner a co fungovalo. Váš doprovod vás má tolik rád! A čeká. Čeká na jednu věc: abyste mu věřili, že to funguje. Abyste poznali, že to funguje. Abyste natáhli ruku a řekli: „Ukažte mi to.

Když se můj partner před dvaatřiceti lety posadil na židli jako nevěřící, byl zaskočený některými věcmi, které viděl a které ho přiměly usednout na židli se slovy: „Tady musí být něco jiného. Dám tomu šanci, ale jen na chvíli.A když si sedal na židli, nevěřil, že se něco stane, ale stalo se. Udělal to intuitivně a téměř z legrace. Řekl tohle: „Jestli tam jsi, ať už se jmenuješ jakkoli, ukaž mi to.“

Řeknu vám, že v tu chvíli se radoval celý doprovod, který téměř nevěřil vlastním uším, pokud se tomu dá říkat uši. (Kryon se směje.) V jeho životě to vyvolalo vlny, protože byla šance, že to uvidí a že se bude řídit životní lekcí, kterou si naplánoval. Něco, co říkalo: „Probudíš se do větší pravdy, která na tebe dolehne po čtyřicítce, kdy mnozí přemýšlejí o plánování důchodu, a začne ti život, který bude pokračovat a pokračovat a pokračovat a ovlivní tisíce lidí.“

Řekl: Ukaž mi to.“ A když se posadil na židli, jak jsme už vyprávěli, rozplakal se jako dítě. Rozplakal se. Byl tak vyděšený, že se to stalo, že si myslel, že by na židli mohlo něco být. Vstal ze židle, vrátil se na židli a znovu se rozplakal. A uvědomil si, že existuje vztah příčiny a následku, když se posadil s úmyslem něco vědět a řekl: „Ukaž mi to.“ A pak se posadil. Dostal něco, co nečekal a co ho přimělo podívat se. Slyšeli jste to? Nedostalo se mu rozuzlení. Nedostal všechno, co chtěl. Nedozvěděl se nic o Kryonovi, ale přimělo ho to hledat.

Něco tak překvapivého, co nečekal, a jak se díval, věci se zlepšily, protože potkal lidi, které měl potkat. A jeho život se začal posouvat do oblastí, do kterých by se předtím nikdy neposunul, protože tomu dal prostor. Nebylo to pro něj žádné spontánní opuštění víry, ale když řekl „Ukaž mi,“ a dostal odpověď, tak to spustilo pomalu se valící kouli.

Mnozí z vás takto pracují. Očekáváte, že uzdravení bude okamžité nebo že to bude okamžitě trvalé, aniž byste chápali, že to může být řada událostí, kdy se setkáte s lidmi nebo dokonce s lékaři či léčiteli, o kterých jste nikdy předtím nevěděli, že existují, a nikdy předtím jste se s nimi nesetkali – a to jen protože jste řekli: „Ukažte mi to. Chci vědět, že je to skutečné. Ukažte mi to.“ Ale je toho víc. Nemůžete tam mít jen slova. Musí tam být slovo, které v angličtině neexistuje, a my používáme slovo „cognize“ = rozpoznat, vědět či věřit na základě poznání. Je to nejlepší slovo, které máte, ale to není to slovo. To skutečné slovo ve vašem jazyce neexistuje.

Když se zeptáme: „Věříte v gravitaci?“ Je to směšné. „Jak to myslíte, věříte v ni? Vždyť to tam je. Když vyskočím nahoru, tak spadnu dolů.“ To je pravda. Neexistuje pro to slovo. Je to druh víry, která je pevná jak beton. Neexistuje způsob, jak tomu nevěřit. (Kryon se směje.) Gravitace tu vždy byla a vždy je, bez ohledu na to, kde se na planetě nacházíte. Takže nejde o to, abyste tomu věřili, nebo dokonce přepisovali svou pravdu, prostě to tam vždycky je.

Takže říkáme, že jste poznali gravitaci. Poznali jste Boží lásku ve svém životě do té míry, že víte, že je tu natažená ruka, která čeká, až se vám ukáže, a že vám možná tento závoj vytvořený vámi samotnými, brání vidět takové věci, které tu vždy byly. I když jste se snažili, nemohli jste tento závoj posunout, nemohli jste to udělat sami, ať jste dělali, co jste dělali. A právě tehdy byste si měli sednout a říct: „Ukaž mi to.“  Tehdy může Duch prostřednictvím náhod nebo setkání s jinými lidmi udělat něco, co jste nečekali, a pak, pokud jste pozorní, řeknete: „Aha, tohle je neobvyklé. Je mi ukázáno.“ A následujte tuto cestu a tehdy mohou tito průvodci, ti andělští, se kterými jste nyní a se kterými jste vždy byli, začít konat svou práci.

A nezáleží na tom, jak jste staří nebo jak jste mladí. Plán je plán, a i když je to jen na poslední roky vašeho života, je to krásné. A plán je plán. Když se podíváte na věci, které se v tomto životě naučíte, na věci, ke kterým se v tomto životě probudíte, jsou jiné než v jakémkoli jiném životě, který jste kdy měli, protože se nacházíte uprostřed posunu. Nacházíte se v jiném magnetickém poli. Nacházíte se v jiné úrovni vědomí. Z tohoto důvodu vám něco řeknu. Mění se to, co je vryto do vaší DNA, kterou nazýváte pamětí.

Řeknu vám něco, co jsem už řekl mnoha lidem. Možná byste to měli slyšet. Existuje systém, který byl dnes představen a který se nazývá reinkarnace. A to, co bylo na dnešní ukázce s videem, které jste viděli, tak zarážející, je, že zde byl někdo, kdo si vzpomněl. Ale to není běžné, že?

Řeknu vám, co se stane, až se vrátíte. Drazí, všichni se vrátíte, i když nechcete. Vím, kdo je tady. Nechcete, protože si tím nechcete znovu projít. Nedivím se vám, drazí. Co kdybych vám teď řekl, že až se vrátíte, všechno, co jste se v tomto životě naučili, vám na určité úrovni zůstane ve vaší DNA, takže se už nikdy nebudete muset učit lekce, které jste se naučili tentokrát? Jsou součástí vašich znalostí a vaší moudrosti. A do života přijdete svěží, noví a mladí se všemi těmito znalostmi v nezměněné podobě. Budete mladí, ale již s těmito zvládnutými lekcemi. A takový je plán a vždycky byl.

Ti, kdo se nyní probouzejí, pracují na posunu, řeší problémy, procházejí obtížemi, stávají se majáky, vy všichni, až se vrátíte, budete mít toto poznání. Možná nebudete vědět, kým jste byli, jako Jimmy Leininger*, ale budete mít určitý pocit, že víte, jak věci fungují, a nebudete dělat chyby. To je součást energie posunu a multidimenzionality, kterou tolik lidí popírá.

Došlo k posunu, multidimenzionálnímu posunu v systému dokonce i duchovnosti. Je to posun, kdy se začínají objevovat ty věci, které byly zcela jasně neviditelné, kdy se začínají objevovat myšlenky, které byly tak dlouho schované. Začnou se dít věci, o kterých si říkáte: „Kde byly tak dlouho, vždyť jsou tak jednoduché! To je to, co se děje. Objeví se nové systémy, o kterých si řeknete: „Kde to bylo?“ Je to jen záležitost těch, kteří o tom přemýšlejí – jen na ně se čekalo, aby se to mohlo stát.

Je to skoro jako před více než dvěma sty lety, když vaše země začínala a vy jste měli představu ústavy a listiny práv a všech těch věcí, které byly tak odlišné a byly tak protichůdné, protože byly tak odlišné, ale byly tak radikálně dobré. Ty myšlenky byly tak úžasně přesné. Dalo by se dokonce říct, že byly channelované. A vaše země v té době začala a stala se jednou z největších a jednou z největších a jednou z nejvíce záviděných, protože jste přišli na to, jak můžete žít společně a mít hojnost, která tu byla díky pravidlům, díky systému, který dalo dohromady několik mužů.

Co kdyby se to mohlo opakovat v několika oblastech: Ve fyzice, v politice, v systémech vládnutí? Najde se země, která začne něco, co jste nikdy předtím neviděli, jako to udělala vaše země. A vy se na to podíváte a řeknete si: „Mohlo by to fungovat?“ A my jsme o tom už mluvili a není to tady. Není to ani na tomto kontinentu. Drazí, takové věci se mohou stát. Existují nové nápady, věřte mi. Vy právě teď ležíte v kotli staré energie, dokonce stále ještě i pokud jde o nápady a procesy a o to, jak věci fungují a co dělat. A až překonáte to, čemu říkáte pandemie, tehdy se to všechno začne dít.

Předávám vám informace, které jsem po částech a kouscích předával v jiných dobách, jinými způsoby. Ale chci vám říct, že sedíte na zlatém dole energie, ale ti, kdo to poznají a něco s tím udělají, jsou pracovníci světla – ti, kdo tu sedí, ti, kdo to slyší (nebo čtou). A také mladí lidé, kteří se nyní objevují na internetu, dalo by se říci, se zcela novým vnímáním toho, co by mohli dělat.

Většina mladých lidí v minulosti prošla školami, které je učily, jak věci fungují a kým budou a kým by měli být, a to také dělali. Jsou tací, kteří studují historii a říkají: No, to je důvod, proč se historie opakuje. Nikdy je neučili nic nového. To je pravda. A tak tu máme myšlenku, která stagnuje a učí se stále dokola. Překvapuje vás, že se nic neděje? A pak se najednou objeví nové myšlenky. A i když jsou těmi institucemi, které o nich učí, odmítnuty, pořád jsou tu ty myšlenky přítomné a intuitivně se projeví. Nemusí se učit ve škole.

Pozorně poslouchejte. Říkám vám, že jsou lidé jako vy, kteří se právě teď vracejí na tuto planetu, a to přesně v takovém stavu, v jakém jsem vám řekl, že budete, až se vrátíte. Jsou to staré duše, které se vracejí s tak vysokým vědomím, že začínají na úrovni, kterou opustily, když odešly. A začínáte pozorovat jejich vliv jako mladých lidí, když začínají odmítat to, čemu byli učeni, protože to prostě vědí lépe. Začínají odmítat starou energii, protože to vědí lépe. A právě tito lidé mají a budou rozvíjet některé z nejnovějších energií na planetě. Ještě jste je neviděli, ne všechny, ale poznáte je, až přijdou, protože převrátí vzhůru nohama mnoho věcí, které tu vždy byly nebo jak věci vždy fungovaly.

Dokážete si představit dobu, kdy církev nebude tou církví, kterou jste znali? Kdy se neskácí? Prostě si začne více uvědomovat Boží lásku a začne ji vyučovat jinak. Od toho tu církve jsou, drazí. Proto existují, aby se vás snažily vychovávat k tomu, co je krásou Boží lásky. A zatím jsou také ve tmě, nevědomé. A jejich zkouškou bude, až přijde pravda a oni ji uvidí velmi, velmi jasně, zda dokážou mírně, po troškách, změnit své učení a přijít s tím, co vy už víte. Že existuje Boží systém, který je větší než všechno, co se v tuto chvíli na planetě učí. A až to uvidí a pochopí a až to budou moci učit, bude to den, který jste nečekali. A uvidíte, že i tyto věci se začnou měnit.

Stalo se na této planetě něco, co upoutalo vaši pozornost a co jste nečekali? A co některé systémy, o kterých jsme mluvili velmi dlouho? Řeknu vám, že to byly systémy temnoty. Systémy, které držely ženy oddělené v určitých vrstvách. Systémy, které nutily ženy chovat se určitým způsobem nebo dělat určité věci, pokud vůbec něco chtěly. Viděli jste, že by se na tom něco změnilo? A jak dlouho to trvá? A odpověď zní ano. Najednou se ženám věří, když nahlásí zneužívání. Najednou jim justice věří. Najednou, najednou, kde se to vzalo? Myslíte si, že je to náhoda? Opakovalo se to v historii, nebo je to něco nového?

Řekl jsem to už tolika lidem: Čekali jste nového papeže, když ten starý ještě žije? Čekali jste, že nový papež začne dávat do pořádku to, co se dělo stovky let s kněžími, kteří zneužívali děti, a že to uzná a bude o tom mluvit a bude se tolik snažit bojovat se starou energií v církvi? To není opakování historie, drazí. Dějí se věci, které nečekáte, a chystá se toho víc.

Začíná se to odvíjet pomalu, takže si to nepřipouštíte. Nedostane se to do zpráv, jak byste očekávali, že se něco stane. Děje se to pomalu a pak si uvědomíte, že se to děje. Ale drazí, každá věc, o které jsem mluvil, je světlo, které vychází. To jste vy. To jste vy, kteří uznáváte, že jsou kolem vás lidé, kteří vás milují, že jste velkolepí a že můžete řídit svůj vlastní život, svou vlastní cestu a svou vlastní realitu. V určité míře to mnozí z vás vždy do jisté míry dělali. Ale tohle je něco nového.

Rozšiřuje to všechno, o čem jste si mysleli, že jste, a všechno, co jste si mysleli, že znáte jako pracovníci světla, i když jste se metafyzice věnovali padesát nebo více let. Tohle je nové. Můžete dělat víc. Můžete dosáhnout více. Historie se nebude opakovat ani v metafyzice. Všeho, o čem mluvím, je víc. Budu o tom mluvit později. Máme ještě tři dny.

Já jsem Kryon a miluji lidstvo. Přináším poselství, kterému lidé ne vždy věří, ale uvěří mu později, až se začne dít. Do té doby je Bůh trpělivý.

A tak to je.

Kryon

* Jimmy Leininger, Američan, jenž si pamatoval předchozí inkarmaci… jeho příběh je na Wikipedii, ale i na YT…

 

Zdroj: www.kryon.com – 2023 - A Journey of Illumination - MP3 -  min. 26:02

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana B. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách  vč. informací o možnostech pořízení naleznete v  e-shopu Kryonových knih  ZDE a na našem webu  ZDE.