Udržování světla

16.03.2022 00:10

Udržování světla

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 16. března 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Pojďme pokračovat v tématu, co můžete udělat pro sebe. Nazvu tento konkrétní channeling Udržování světla

Je tolik lidí, kteří by řekli: „Jak si v sobě mohu udržovat to, čemu věřím, ve světě, který je mnohem temnější, než bych si vůbec kdy pomyslel?“ Opravdu, toto je čas odhalení, skutečné revoluce týkající se světla a stínu.

Jedna z věcí, o kterých jsem vám už říkal, že se dějí na probouzející se planetě, je, že než se vynoří světlo, nastává nejprve období temnoty, zdánlivě hlavně pro pracovníky světla. Lze to přirovnat k metafoře, co se stane, dokonce i u vás doma, když najednou rozsvítíte mnohem silnější (jasnější) světlo, než jste kdy vůbec měli? Odpověď zní: Uvidíte nečistotu, špínu… :)

A to je to, co se právě děje. Na této planetě se to bude dít ještě nějakou dobu. V tomto přechodném období dochází k odhalování. Vidíte věci, které jste dřív neviděli, protože světlo nyní svítí jasněji. Takže to, co vnímáte u mnoha věcí, je temnota. Říkáte si: „Teď vidím tolik věcí, které nikdy předtím neexistovaly, svět se obrací k horšímu.“ Takto to můžete vnímat. Co když se rozsvítí světlo a ty věci, které teď vidíte, tam vždycky byly? Možná je jen vidíte o něco jasněji.

Zůstává tedy otázka: Jak udržíte své světlo, když se tohle děje na planetě nebo dokonce u vás doma (Kryon se směje), když se světlo víc rozsvítí a vy začínáte vidět věci, které jste dřív neviděli, možná i uvnitř sebe samotných? Takže Jak si udržet světlo? je vlastně velmi dobrá otázka. Existuje pro vás nějaký způsob, jak si udržet to, co víte a znáte? Je to laskavý postoj, uvědomění, které máte od Tvořivého zdroje, uvědomění, že jste jím milováni. Zdá se, jako by tyhle všechny věci spolu s životem slábly, ubývaly, kvůli tomu, že vás někdy život trochu ubíjí. Víme o tom velmi dobře.

Chci vám říct něco, co vždycky říkáme každé staré duši, která mě právě teď poslouchá: NEJSTE TADY NÁHODOU. Opravdu ne. A tím myslím právě teď v tomto životě. To, čím procházíte na této planetě, jste si naplánovali. Jako staré duše jste si to skutečně naplánovali. A to znamená, že už jste prošli dostatečným množstvím inkarnací, prožili mnoho životů a zažili mnoho věcí a jste tedy na to vše mnohem víc připraveni, než si myslíte. A to je důvod, proč jste tady. Můžete se nazývat „absolventy energie“. Už jste dřív viděli tolik věcí, že tohle je jen další záležitost. A nyní jste tu znovu, ale tentokrát je to jiné. Je tu nová energie, nový normál. Existují nějaké kroky, které můžete podniknout ve vašem každodenním životě, věci, které bychom vám mohli doporučit, abyste dělali na rutinní bázi? Myslím tím takové věci, které by vytvářely víc světla ve vašem životě? Odpověď je ano.

Všichni kouči, kteří pracují s lidmi, to vědí. Je to o vaší linearitě, ve které žijete, o možnosti mluvit se svým podvědomím, o afirmacích, které vyslovujete. Je to vše o udržování světla v sobě. A ano, existují věci, které fungují.

A teď si můžete říct, že to zní jako rutinní záležitosti. A to skutečně jsou a opravdu fungují. Fungují proto, že jsou pro vás rutinou. Vaše podvědomí potřebuje věci, které vám teď navrhnu. A prostřednictvím rutiny a jejich opakováním je nakonec uznáte a přijmete za absolutní pravdu, podobně jako u afirmací. Dalo by se také říci, že opakováním přetváříte své podvědomí světlem, které mu dodáváte. Takže začněme. Dám vám jen pár věcí, které vám pomohou:

Číslo 1

Když ráno vstáváte, ať už jste sami nebo s partnerem, když se přetočíte z místa, kde spíte, ať už je to kdekoli, a položíte chodidla na podlahu, tak jakmile se dotknete chodidly podlahy, udělejte z toho rutinu a podle své volby si buď jen pomyslete, nebo vyslovte nahlas: Drahý Duchu, děkuji za tento den. Jsem hluboce milován." Vyjadřujete tím, že jste vděční a očekáváte tento den dobré věci.

Tohle je postoj, který často chybí, když ráno vstáváte a položíte chodidla na podlahu. Často jste unavení a otrávení z toho, že vás probudil budík a už je tu další den. A teď místo toho zaveďte novou rutinu, jakmile se nohama dotknete země. Děkuji ti, Duchu, že mě miluješ a děkuji za tento nadcházející den.“ To je číslo 1.

Pokud to začnete dělat každý den, sledujte, co se bude dít. Jde totiž o očekávání toho, co přijde. Často očekáváte, že den bude špatný. Někteří to skutečně tak vyjadřujete slovy: „Ach jo, už je to tu zas.“ A tato formulace, mimochodem, vysílá k vesmíru, že pravděpodobně budete mít špatný den. (Kryon se směje) Protože to, co vyjadřujete, si pak „užíváte“. Zas jen přitahujete to, co si myslíte, přitahujete to, co říkáte. Tenhle bod byl jednoduchý, další dva body budou výrazně těžší.

Číslo 2

Najděte si během dne něco, co v sobě zahrnuje soucitný čin. Soucitný čin znamená, že když uvidíte něco, někoho nebo nějakou situaci, zastavíte se a vyšlete tomu v myšlenkách svou energii. Energie je akce, energie je energie, myšlenka je energie (Kryon se směje). Můžete mě citovat, že „energie je energie“ (znovu se směje).

Je to tak zásadní a hluboké, že lidé nechápou a přehlížejí, že to, na co myslíte, má vědomí. A vědomí je energie. Můžete to vyslat ven jako energii a ono to funguje. Vložíte to do pole a můžete to poslat, kam chcete. Pokud to děláte ve skupinách, je to dokonce silnější. Takže, drazí, mluvím o soucitném činu, soucitné akci. Najděte něco nebo někoho, koho možná znáte, nebo možná neznáte, komu pošlete energii. A tady je, co se bude dít. Už jsme vám o tom říkali dřív. Je tu však ještě něco. Když to budete dělat, je tu něco, co se rozvine. A to je léčení, které se k vám vrací nazpátek.

Znovu to zopakuji. Protože jsem řekl, že „energie je energie“, zmínil jsem energii dvakrát, protože ve fyzice je v energii vždy dvojice. Všechno se děje ve dvojicích, existuje plus a mínus, podobně jako u magnetu, v každé energii, u každého fyzikálního jevu. I tento příběh (soucitný čin) má vždy dvě strany. Takže když vyšlete soucit, je to jen jedna stránka. Co se stane pak, jsou dvě různé věci: Zaprvé – ten, komu to pošlete, ať už je to jednotlivec, nebo celá skupina lidí, to dostane. Z jejich strany dojde k přijetí. To je jedna část energie, která k nim směřuje. Ale je také druhá část energie, která se k vám vrací zpátky. Vaše podvědomí, vaše tělo ví, co děláte a vy se pak cítíte lépe.

Pro některé z vás je to léčivý zážitek, léčivá zkušenost, že když začnete vysílat soucit, lásku a uzdravení někomu jinému, pak to způsobí, že se začnete uzdravovat i vy sami. Tomu říkám fyzika vědomí. Jak se vám to zatím líbí? Je to pro některé z vás příliš technické, že když vyšlete soucit, pak něco obdržíte zpět? Říkám vám, že jednou na to bude existovat vzorec, protože bude uznána a přijata fyzika vědomí. Bude to možné měřit, dokonce i její polarita, a co se stane těm, kdo ji obdrží. Tak je to hluboké a zásadní pro vás, když to budete dělat. Toto je číslo 2.

Číslo 3

To bude těžké. To nejtěžší jsem si nechal na konec.

V určité části dne si musíte najít způsob, jak se zasmát (Kryon se usmívá). A tím nemám na mysli, že byste to měli jen předstírat. Musí to být něco, co je opravdu zábavné. A pokud nemáte doma, ve svém životě, ve své práci nic radostného a zábavného, tak si něco najděte! V minulosti vás přece nějaké věci dokázaly rozesmát. Najděte si je! Může to být vtipná kresba, karikatura, vtip. Možná také něco na vašich sociálních sítích. Najděte to a smějte se! Protože tohle, drazí, je opravdu zásadní. Musíte nějakým způsobem rozvíjet radost, i kdyby to bylo každý den jen po troškách.

Dokonce i uprostřed vaší deprese – říkal jsem vám, že to bude těžké – si najděte něco, čemu se můžete zasmát. Nemusí to být zrovna hurónský smích, najděte si však něco, co vás pobaví. Něco, k čemu se můžete vracet, zasmát se pro sebe a říct si, že je to opravdu legrační. Možná si vzpomenete na nějaké zábavné období svého života. Případně i s pomocí vašeho partnera, který řekne: „Pamatuješ si, jak jsi tehdy udělal to nebo ono?“ (smích) „Ano, vzpomínám.“

Drazí, toto jsou tři věci, u kterých vám zaručuji, že vám vytvoří život naplněný světlem každý jednotlivý den. Světlo, které se ve vás bude udržovat každý den. O tom to je, a to se stane, když to budete dělat.

Ani jsem se nezmínil o afirmacích, že? To je další „absolventské“ téma, chcete-li. Začněte tím, že budete prohlašovat afirmace, kdo jste a čemu věříte. Teď jsem se k tomu konkrétně nedostal, protože ty první tři body, které jsem vám předal, jsou věci, které můžete dělat pro sebe osobně. Jsou to věci, kterým můžete rozumět, protože jsou konkrétnější než v něco věřit nebo předčítat afirmace. Tohle jsou věci, které můžete dělat každý z vás a které způsobí tak velkou změnu. Den za dnem, tím, že v sobě udržujete světlo. Ráno, přes den, během večera a kdykoliv chcete. Tohle jsou ty tři body. Předáváme vám je s láskou, protože vidíme světlo přicházející na tuto planetu. Chceme, abyste byli u toho, rozuměli tomu, radovali se z toho, podporovali a posilovali to. 

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Keeping the Light – MP3 - min. 16:09

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE