Únor 2020

03.03.2020 17:02

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – únor 2020

 

 

03. 02. 2020

KOLIK PRŮVODCŮ?

V minulosti jsme vám říkali, že nemůžete počítat polévku před sebou. Nemůžete se ptát: „Kolik polévek je na mé lžíci?“ Skutečná identita vaší duše je příchuť, nikoli numerická identifikace. Takoví jsou i průvodci. Jsou nekonečné číslo proměnlivých energií, u kterých se zdá, že se sdružují do skupin a jsou navždy vaší součástí. Je možné je vnímat, nikoli počítat. Jsou to energie, nikoli entity.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání -

 

10. 02. 2020

JEN TY DOBRÉ ČÁSTI, PROSÍM!

 

Kryone, já chci jen ty dobré části. Bylo mi řečeno, že cestou mohu narazit na pár těžkých věcí. Ach ano, pojďme si to vyjasnit. Přemýšlejte o tom. Co se stane kolem vás, pokud to uděláte – když začnete duchovní změnu? Když začnete vyzařovat světlo na temném místě a jste s jinými, kteří jsou zvyklí na temnotu? Nemusí vás mít rádi. Jsou v energii, ke které vy nesměřujete, a tak se vás k tomu mohou snažit přimět. To je jejich svobodná volba, ale pro vás to může být kamenitá cesta. Jste na to připraveni?

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje -

 

 

17. 02. 2020

TY DOBRÉ ČÁSTI – část II

 

Kryone, já chci jen ty dobré části. Nechci ty ostatní. Neexistuje proces, kdy bychom mohli procházet jen těmi dobrými věcmi? Drazí, to všechno jsou dobré věci! Vy jste se předem rozhodli, že dojde k výzvám a že „výzvy“ jsou něco negativního! Co když je výzva jednoduše jen seškrábání základů, abyste mohli postavit nový dům? Co když je výzva procházení kroky svého učení? Váš požadavek je jako když žena říká: Nelíbí se mi ta část s těhotenstvím a porodem, pokud jde o to mít děti. Radši bych chtěla ten příběh o čápovi. No, to je mytologie! Ovšemže musíte projít veškerým růstem, protože je to něco, co je jen vaše, abyste to udělali. To vám dává dualita.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

 

25. 02. 2020

VĚDA

 

Opakujeme, že je obtížné vysvětlit 4D publiku dimenze číslo 5, 6 a 7. Říkali jsme vám o věcech, které v té době byly „na cestě“, a nyní jsou zde. Říkali jsme vám o dimenzích – že je jich mnohem víc než čtyři, ve kterých v současnosti žijete ve své realitě. Před lety jsme seděli ve městě zvaném Sedona a předali jsme vám vědecký channeling. Řekli jsme vám vše o faktu, že žijete v multidimenzionálním vesmíru, který neustále tvoří sám sebe. Před několika lety jsme vám říkali o Kosmické mřížce – energii ve vesmíru, kterou teprve objevíte. Říkali jsme vám o způsobu, jakým věci fungují – o rychlosti vědomí, která je mnohem větší a skvělejší než rychlost světla. Letos vás vaši vědci náhle obklopují potvrzeními věcí, o kterých jsme v těchto letech hovořili.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.