Vnímání uzdravení

23.11.2022 19:41

 

Vnímání uzdravení  

Tento Kryonův živý channeling byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 23. listopadu 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Celý tento program se až dosud týkal něčeho, čemu mnoho lidí vůbec nerozumí, a tím je myšlenka pole. Je to jedno z chybějících vnímání – paradigma, kterému lidé ve skutečnosti nevěří, a přesto existuje a vždy existovalo. Existuje pro něj název, ale mnozí z vás, kteří si říkáte léčitelé nebo intuitivní lidé, prostě víte, co to je. Víte to. Velmi často se léčitel postaví před nějakého člověka a pak se dostaví intuice.

V Lemurii se tomu říkalo „vnímat kódy“. Kódy prostě byly intuitivní představou, kterou dotyčný člověk měl. V Lemurii neexistoval psaný jazyk, místo toho měli kódy. Dalo by se říci, že kód je jako kandži, jazyk jednoho asijského národa. Je to konceptuální jazyk, v němž jeden symbol může znamenat mnoho věcí. Právě takový měli lidé v Lemurii. Takže si to nezaměňujte s něčím, co potřebujete znát o kódech. Už to máte. Jsou to myšlenkové skupiny jednotlivce nebo celé skupiny, která je před vámi.

Vstoupili jste někdy do místnosti, kde se lidé hádali? Vnímali jste kódy? Jsou to intuitivní kódy, které se přenášely do místnosti a k vám a které tak trochu visely ve vzduchu, když jste do místnosti vstoupili. Většina z vás to zná a dokáže to vnímat. Nyní to obraťme. Vnímali jste někdy kódy lásky, třeba v blízkosti určité osoby nebo v určitých situacích? Když jdete na shromáždění, kde se lidé modlí za jiné lidi nebo kde se děje něco soucitného a vy něco oslavujete – je to silné. Znáte to, protože to proniká přímo do vašeho srdce a vy to okamžitě vnímáte. Je to podobné jako všechny ty překrývající se kruhy, které Hvězdné matky kreslily kolem teenagerů, aby jim ukázaly princip, že všichni jste propojeni

Existují různá vnímání, kterým teď začínáte rozumět a o kterých se dozvídáte stále více. To je důvod, proč jsem žádal, abych tohle učení mohl předat. Má to tedy důvod a vnímání, které nyní dokážete identifikovat, pochopit, očekávat a využívat. Uvedu vám příklad, který pro vás může být nečekaný a opět se odvolává na linearitu lidské bytosti. Linearita a všechno kolem ní je pro vás stále obtížnější. Je to však vaše realita – lineární realita: jdete z bodu A do bodu B a pak zase z bodu B do bodu A. Představa, že můžete být v bodě A i B zároveň, není ve vaší realitě, ve vašich myšlenkách ani ve vašem přesvědčení. Ale já vám říkám: Když myslíte na B, ve skutečnosti už tam jste. A poté tam také přenesete své tělo.

Drazí, ve vaší společnosti, v oblasti léčení, je něco, co chci objasnit. Je mezi vámi tolik lidí, kteří prošli úžasným, zázračným uzdravením. A tato uzdravení, o nichž se píše v knihách, se většinou týkají zhoubné nemoci ve vaší kultuře: rakoviny. Ale když jste takové uzdravení zažili a viděli, že došlo k remisi, vždycky vás nabádali: „Raději si to nechte pravidelně kontrolovat. Raději to kontrolujte, protože nevíte, jestli se to nevrátí.“ Co je to pak za uzdravení? Je to skutečné uzdravení, nebo jen dočasné uzdravení, poloviční uzdravení? Rád bych vám něco vysvětlil.

Vaše společnost ovlivňuje vaše podvědomí. Můžete se plně uzdravit, ale vaše společnost vám říká, že tomu tak není. A vaše podvědomí to přijímá a říká vám, že to neznamená uzdravení, a proto musíte být obezřetní, protože se nemoc může vrátit. Můžete si nechat udělat všechny možné testy, které chcete, a já vám zde neříkám, abyste to nedělali. Ale ptám se vás: „Co od toho očekáváte?

Vyléčení může být absolutní a nemoc ví, že už vás nemůže postihnoutnemůže se vrátit, protože jste ji sdělili, že má odejít, nebo protože došlo k zázračnému spontánnímu vyléčení, nebo vám pomohl léčitel, nebo to třeba dokázaly léky. Ať už byl scénář jakýkoli, nemoci jste se zbavili. A to je změna paradigmatu. Odeberte se na místo, kde víte, že se nemoc nevrátí. Rozumíte tomu? Je to posun myšlenek, je to změna přístupu a přepsání podvědomí, které vám neustále našeptává: Skvělé, tohle uzdravení – ale je to jen pro teď a později se rakovina vrátí, to přece víš, ne? A co když ne?

Jde o přepsání, přemostění linearity, jak jste se ji naučili a jak ji aplikuje medicína. Nemá to nic společného s kouzlem skutečného uzdravení, které si zasloužíte, které jste dostali nebo můžete dostat. Slyšíte mě? Někteří tu sedíte a přejete si takové uzdravení zažít. Co kdybych vám řekl: „Je to v poli. Požádejte o něj! Jděte tam, udělejte to!“ Drazí, je tam pro vás, pro vás všechny. Pole je takové. Můžete vycítit věci dříve, než se stanou – dokonce i výsledek věcí, kterými si nejste jisti nebo kterých si nejste vědomi. Důvodem je to, že potenciál výsledku je již určitým způsobem realizován a oslavován. Nejde o předpověď budoucnosti, ale pouze o naladění na nejvyšší potenciál, který se v poli nachází. Představte si, že se stane něco úžasného. Doufáte, že se to stane: „Prosím, drahý Bože, ať se to stane!“ Potenciál pro uskutečnění této krásné události je tak velký, že krása toho, že se to stane, se už oslavuje v tom, co je potenciálem.  Vyzvednete si ji v poli, a to ještě více posílí a vylepší to, co se stane. Je to jako celý kruh potenciální reality, která se uskutečňuje.

Právě jsem vám přednesl multidimenzionální řeč. Bylo to matoucí? Vnímání a paradigmata.  Oprostěte se od linearity a začněte očekávat nádherné věci, o kterých vám ostatní říkají: „Ne, to se nemůže stát.“ (Kryon se směje.) Pak poznáte, že vaše myšlení je správné.  Když dostatečné množství lidí má námitky vůči tomu, co říkáte, že se může stát, co by se mohlo vám osobně stát, když to začnou vehementně popírat, pak vězte, že jste na správné cestě. (Kryon se směje.) Oni totiž uvažují lineárně, zatímco vy jste právě vkročili do multidimenzionálního paradigmatu.

Možná byste si mohli tento channeling znovu poslechnout (přečíst). Je v něm mnoho pojmů a vět navazujících na sebe, které byste takovým způsobem nečekali. Tady je to podstatné: všichni jste zapojeni do posunu, do nádherné změny perspektivy a paradigmatu. Kvůli tomu jste tady a sledujete tento program, Kruh dvanácti. 

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com – Perceptions of Healing -  min. 10:03

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE