Vybavení pro mistrovství

10.08.2022 21:13

Vybaveni pro mistrovství 

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 10. srpna 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Je tolik věcí, které bych s vámi v této nové době rád probral. Všechno, co se dokonce i nedávno stalo, nejen na planetě, ale i s vámi, je zázračné. Možná si teď říkáte: „No, nezaznamenal jsem na této planetě žádné zázraky.“ Opravdu?

Světlo začíná svítit stále více samo o sobě a temnota reaguje způsobem, jako nikdy předtím. To je zázrak, protože to mění status quo – status quo, který zůstával stejný po stovky let. Tohle je začátek nové planety, ale ještě víc než to.

Již dříve jsme vám dali věci k zamyšlení, včetně série Zasévání semen. A nyní začneme rozvíjet některé nápady kolem těchto semen. Některé mohou být poněkud nejasné, obtížně srozumitelné, jiné se zaměří na to, co už znáte. Tohle, co vám povím, je něco, co byste měli vědět.

Mnoho let mluvíme o vaší velkoleposti a potenciálu mistrovství na této planetě. Kolik z vás dokáže definovat, co je to mistrovství? Můžete říct: „No, jediný model, který mám, je to, co jsem četl nebo se učil o starých Mistrech na planetě. Mnozí tady kráčeli a dělali zázraky. To je mistrovství.“ Jde to mnohem dál! Podívejte se na svého oblíbeného Mistra. Co jsem vám o něm říkal dřív? Co jste se o něm učili? Co na to vaše intuice? Jaké by to bylo sedět vedle takového člověka, který byl nazýván Mistrem nebo snad světcem a považován za někoho, kdo dokázal dělat nádherné zázraky? Ale je toho víc. Už jsem vám kdysi řekl, že kudy chodí Mistři, tam rostou květiny. Tam, kudy chodí Mistři, přicházejí zvířata a sedí u jejich nohou. Protože není nic podobného vědomí vzestoupeného Mistra. Nejde ani tak o to, co dělal, ale mnohem víc o to, kým byl ve svém vědomí a jaké to bylo pobývat vedle něho. Ať už si vybavíte  jakéhokoli Mistra, kterého znáte nebo kterého jste kdysi uctívali nebo k němuž vzhlížíte dodnes, všichni měli vědomí, které bylo tak vysoké, že lidé prostě chtěli s nimi pobývat a sedět jim u nohou.

Co měli všichni Mistři společného? Povím vám něco, co vám historici zrovna neřeknou. Všichni (ti Mistři) se smáli! Všichni! Byli radostní. Drazí, byl jsem u toho. V mistrovství je několik tajemství, o kterých jsem nikdy nemluvil. Tito Mistři jsou stavěni na piedestal, slyšíte o jejich práci nebo o nich čtete v písmech, ale znáte je jako lidské bytosti? Povím  vám, že kdybyste je mohli vidět nebo sedět vedle nich a mluvit s nimi, zjistili byste, že vyzařují pole lásky. Toto pole je tak silné, že na každého v něm působí tím nejkrásnějším možným způsobem. Někteří lidé se vyléčili pouhým sezením vedle nich. Protože buněčná struktura tohoto člověka se naplnila láskou – dalo by se říct, že láska se rozplynula do jejich DNA. Tohle je mistrovství.

Týká se to i vás? Někteří by řekli: „Jednou bude toto mistrovství na planetě dosažitelné, protože Kryon řekl, že nakonec tu bude vzestoupené vědomí.“ Chci vám předat tajemství, náznak: Vědomí nevzestupuje samo od sebe. ale je postrkováno a urychlováno starými dušemi, které začínají chápat, co je to mistrovstvíkteré začínají chápat, že to, kým jsou a co dělají a jak se chovají, jde přímo do pole kolem nich a stejně tak i do toho většího pole, o kterém mluvíme léta, a mění je.

Řeknu vám něco, co jsme už mnohokrát opakovali: Světlo ruší temnotu! A tady je to, co vám o tom chci říct: Když zavládne v místnosti negativita, kterou můžete vnímat, lze ji téměř okamžitě rozehnat láskou, smíchem, porozuměním a odpuštěním. A to světlo, pochopení a odpuštění tam zůstává. Jen velmi málo lidí dokáže zůstat naštvaných, protože by to vyžadovalo hodně úsilí. Ale je snadné zůstat v lásce, opravdu, to je snadné. Když převládá láska a je rozpoznána v celé své vznešenosti, slávě, kráse a radosti, zůstává v místnosti, ulpí na stěnách, na podlaze, na vás a na lidech kolem vás. Samozřejmě je to metafora, ale chci vám říct, že na takovém mistrovství můžete pracovat hned teď. Vidíte sami sebe oděné v potenciálním mistrovském obleku? Další metafora: Superhrdina mistrovství, včetně pláště, pokud chcete, nebo cokoliv jiného, co si dokážete představit. Dokážete sami sebe takto vidět, nebo ne? Prvním klíčem k tomu, abyste se stali něčím jiným než tím, čím jste, tím prvním klíčem je spatřovat mistrovství ve svém životě, vnímat sebe sama jako jeho součást.

Je tolik lidí, kteří říkají: „No, to je nedosažitelné. Proč bych to měl zkoušet?“ Nebo vás možná učili, abyste se o to ani nepokoušeli. Možná vám bylo řečeno, že jste nízká (slabá) lidská bytost a že takové věci mohou dělat pouze Mistři, kteří mají božské já. Nebo vám bylo řečeno, že toho nejste schopní, protože je ve vás něco temného, něco nečistého, že je to lidská vlastnost, se kterou jste se narodili. V tom jste byli vyškoleni, ale není to pravda. Takhle vás to učili, ale tak to není. 

Přicházíte sem vybaveni láskou. Vaše duše přichází s láskou. Vaše společnost je velmi „dobrá“ v tom, že vás z toho vyvede. A tady nejde o lásku, kterou rodiče cítí ke svému dítěti, což je krásné a milé. Mnozí z vás mají to štěstí ji zažívat, stejně tak partnerskou lásku ve svém životě nebo třeba lásku od domácího mazlíčka. Ale já mluvím o lásce, která přichází s vaší duší a říká vám, že jste nádherní. Mluvím o lásce, která pochází z vaší duše a která vám sděluje, že dalším krokem poté, co vyrostete, je vytvořit mistrovství ve vašem životě. A to je intuitivní – to je to, kým jste. Věděli jste to? Pokud to slyšíte poprvé, rád bych, abyste si to uložili do svého nitra, právě teď. Přišli jste s mistrovským vybavením!

Většina Mistrů na této planetě nekráčelo a neprohlašovala: „Já jsem světlo a ty nejsi!“ Nedělali to, ale téměř všichni říkali, psali nebo učili své učedníky, žáky: „Podívejte se na mě, tím se můžete stát! Podívejte se na mě a sledujte, kdo jsem a co dělám. Jsem člověk jako vy a vy můžete být také takoví, pokud budete chtít.“ Dalo by se říct, že všichni přicházíte jako synové a dcery Tvořivého zdroje. Jste nejprve duší, až pak člověkem. Avšak nějakým způsobem vám tvrdili, že kvůli své hříšnosti se člověk nemůže dostat k Bohu. Kdo pro vás tohle tvrzení vytvořil? Rád bych, abyste popřemýšleli, jak tento konstrukt ze svého života odstranit.

Jste Mistři, jste potenciály budoucnosti, každý z vás! Dnes, v Kruhu dvanácti, vám to předám kompletně. Budu v tom pokračovat při meditaci v Kruhu dvanácti, co s tím můžete udělat, jak dál postupovat. Každý z vás má mistrovství ve své budoucnosti, pokud se pro to rozhodnete – určitý druh mistrovství, životní změnu, která pak ovlivní i ostatní lidi kolem vás. Krása lásky, která jako bublina pronikne všude, kam přijdete. Ať se pohnete kamkoli, kdekoli zastavíte, lidé budou vnímat, že je kolem vás bezpečnože je dobře, že tam jste, že smích a láska jsou s vámi. Tohle je začátek mistrovství. A když to máte, všechno ostatní je možné. Je to pro vás?

Vidíte, drazí, ten svůj mistrovský oblek visící ve skříni, nebo ne? (Kryon se usmívá) Tohle je první krok. Vnímejte se, že to jste vy, a pak se to stane.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Equipped for Mastery - MP3 -  min. 13:40

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.