Vysílání - Lee Carroll, Monika Murany, Anders Holte, Cacina Meadu a KRYON pro ČR a SR

22.12.2020 16:18

Milí přátelé,

 


mnozí jistě máte v živé paměti zářijový pořad, jenž Lee Carroll připravil spolu Monikou Muranyi, Andersem Holtem a Cacinou Meadu pro nás v ČR a SR.

   

Pořad jsme měli možnost shlédnout v neděli 20. září 2020 a po jeho odvysílání jsme dostali velké množství mailů, kterými jste vyjadřovali své nadšení a spokojenost, ale mnozí také projevili přání shlédnout pořad znovu. Bylo také dost lidí, kteří se nestihli včas přihlásit.
 

Proto jsme od Leeho Carrolla získali záznam pořadu a připravili jsme pro každého, kdo souzní s Kryonovou moudrostí předávanou skrze Leeho Carrolla, reprízu pořadu. A to velmi specifickým způsobem, který umožní každému zájemci si ten pořad užít naprosto nerušeně v jeho vlastním čase, v návaznosti na potřeby osobního života.
 

Repríza pořadu se bude konat od 12. 12. do 21. 12. 2020.
 

Neboli shlédnout záznam bude možné v energeticky silné době mezi energetickou bránou 12:12 a bránou zimního slunovratu 21.12. (Zimní slunovrat nastává 21. 12. 2020 v 11:02 SEČ.)
 

Každý zájemce o shlédnutí pořadu obdrží individuální přístup. Tento link vám umožní jedno shlédnutí Leeova pořadu v rámci celého vybraného období, přičemž přístup bude platný pravděpodobně 10 hodin od okamžiku přihlášení. To znamená, že jakmile se přihlásíte, máte cca 10 hodin na to, abyste pořad dokoukali. Celý pořad trvá cca 3¾ hodiny (vystřihli jsme přestávky).
 

Domníváme se, že je to dost široký prostor, aby si každý mohl najít svůj osobní nejlepší termín, moci se hluboce uvolnit a do energií pořadu a zvl. Kryonových channelingů se svobodně vnořit, vše si užít a i zažít příp. uvědomění. S ohledem na to, že pořad již proběhl, můžeme doplnit, že oba channelingy byly hodnotné, současné i a zvl. ten druhý, dost zaměřené pro naši kotlinu a národy.
 

Podle vašich reakcí (a my to cítili stejně) ale víme, že  Kryonův channelingnebyl tím jediným silným prožitkem. Moničina meditace, hudba Anderse a Caciny i Leeova přednáška a vhledy, to vše tvoří nádherný celek.
 

Ne každý pořad viděl, tak malé připomenutí s jakým obsahem programu se potkáme:
 

  • Součástí programu je Leeovo a Moničino vystoupení,
  • Pochopitelně také Kryonův channeling pro současnost, pro její lepší chápání a uvědomování si a také i specificky pro naši kotlinu. Ohlasy těch, co pořad již viděli o tom svědčí a jak lidé psali, zvláště pak druhý channeling, adresnější pro nás, byl hodně silný. A určitě stojí ten autentický zážitek za to.
  • Novinky od Kryona
  • Samozřejmě také božská a léčivá hudba Anderse a Caciny – což je vždy také přímo nadpozemský zážitek… s nímž se nelze běžně setkat. Buď zde v pořadu nebo pak až možná v září 2021 na Kryonově fyzickém semináře (krátce) a případně na Andersově koncertu pokud se obojí v r. 2021 uskuteční. Doba je taková, že to nelze v tomto čase vyjádřit závazně. Mnozí máte Andersovy CD. V tuto chvíli jsou všechny vyprodané, ale snad se podaří další k nám dostat


Jde o záznam pořadu, a tudíž jsou v něm přítomné veškeré energie toho okamžiku a navíc, z pozice pozorovatele, diváka, i energie obohacené o kvalitativní posun, který od té doby nastal u každého z nás. Situace, která slibuje hodnotný zážitek. Je jen věcí kvality vědomí, věcí uvědomění si reality času v multidimenzionálním prostoru vesmíru a správného naladění se na příslušnou událost, jak si umožnit opravdu hodnotný, hluboký zážitek i navozující vnitřní léčení.


Pojďme se tedy znovu setkat s Leem Carrollem, Kryonem a ostatními prezentujícími - propojit své energie a užít si program – setkat se s Rodinou - vzájemné se propojit v harmonii, lásce a koherenci… V energiích Stvořitele / Zdroje jsme stále všichni propojení, uvědomme a užijme si to propojení ve chvílích pořadu…
 

Připomeňme si pozvánku k pořadu, kterou Lee a Monika s radostí a ochotně natočili:
 

Lee Carroll a Monika Muranyi - Pozvánka na online vysílání speciálně pro Čechy a Slovensko
 

Informace ke shlédnutí záznamu pořadu:

Období přístupu k záznamu pořadu 12. 12. 2020 až do půlnoci 21. 12. 2020

Jak se přihlásit k účasti?
Pro účast na pořadu je potřebné zaplatit vstupenku = přihláška
Platba vám bude potvrzena.


Jak se k vysílání připojit?
Každý účastník obdrží individuální přístup a přesný popis způsobu připojení se k pořadu. Záznam je uložen na videoportálu. Obdržíte adresu a způsob osobního připojení se.


Termín pro přihlášení – platbu:
Je potřebné se zaregistrovat platbou do čtvrtka 10. 12. 2020


Cena vstupenky pro opakované shlédnutí účastníky on-line vysílání v září:
235,-Kč (9 
€)

Cena vstupenky pro nové zájemce:     
1.111,-Kč nebo

pro plátce z eurozóny – 44 €

Údaje pro platbu: 
Účastnický poplatek se hradí bankovním převodem:

               A) v českých korunách na korumový účet v ČR
               B) v eurech na euro účet v ČR pro účastníky z eurozóny - SR
                            
Bankovní spojení:
A) Korunové platby zasílejte převodem na bankovní účet v Kč:    
                                2801624349 / 2010

B) Platby v eurech zasílejte převodem na bankovní účet v €:   
                                Použijte typ platby: SEPA
                                IBAN č.: CZ5920100000002801238747
                                SWIFT / BIC:   FIOBCZPPXXX 
                                Majitel účtu: Mlčák Ladislav

Variabilní symbol (VS)  - pro oba druhy platby:

Uveďte číslo svého mobilu bez kódu země. Jen 9 číslic.

Příklad

Zájemce má mobil s č. +421 905 111 000. Jako VS uvede: 905111000
 

Do zprávy pro příjemce ve formuláři platebního příkazu uveďte svou mailovou adresu i celé č. svého mobilu, abychom na vás měli všechny potřebné kontaktní údaje pro případ potřeby vás kontaktovat:
 

Své dotazy k záznamu pořadu zasílejte na adresu:
kryon-praha@kryon-praha.cz

 
Ladislav Mlčák