Vystoupení z temnoty 4 - Odložení vašich přísah

26.03.2024 21:44

I u překladu tohoto channelingu jsme se "potkaly" dvě - s Janou S.
Jana přeložila channeling do textové podoby a já pravděpodobně v podobnou dobu překládala rovnou (z jedné vody načisto, jak se říká) v audiopodobě. A tak si můžete zvolit případně vychutnat obojí: Video včetně audiopřekladu najdete ZDE.

Vystoupení z temnoty 4 – Odložení vašich přísah  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 22. listopadu 2023

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Tématem tohoto měsíce je zotavení. Výraz zotavení jsem uvedl před nějakým časem, a teď ho vysvětluji těm, kdo se podle všeho zotavují z kómatu. Tak byl také míněn název roku zotavení, jak jsem jej nazval v lednu 2023, protože máte rádi nálepky. Opravdu je to blízké probouzení se z kómatu. A netýká se to jen lidí, kteří sledují tento program, týká se to celé planety. Lidé si pomalu a různě začínají uvědomovat, že jsou kolem nich věci, které jsou jiné. Vnímají je jinak. Mohli byste říct, že vidí víc toho, co tu vždy bylo, a také cítí, že jsou nyní zmocněni to změnit. V tom je ten velký rozdíl: jste schopni vnímat, že můžete věci změnit. To zase vyžaduje, abyste individuálně měli trochu vyšší pocit sebehodnoty. A to vše vede k vyššímu vědomí, které je lidem dodáváno.

Toto vyšší vědomí tu bylo vždycky. Šlo jen o to, zda jej rozpoznáte, uchopíte a přihlásíte se k němu. Probouzíte se do světla, které na něj svítí. To vše jsou metafory, ale je to realita. Lineární člověk chce věřit, že to tu nikdy předtím neexistovalo, a že když se pak probudíte, svítí na to světlo, které tam vložil nějaký anděl, a vy si to můžete vzít. Myslíte si, že existuje mnoho vrstev věcí, které se na Zemi již staly, a pak se probudíte a vezmete si to, co vám bylo zanecháno. Ale tak to není. Co kdybych vám řekl, že na počátku existovali lidé a společnosti obecně, dávné kultury s vyšším uvědoměním si duchovního vědomí a pak lidstvo vlastně přešlo k tomu, co vidíte dnes? Jinými slovy: přešlo k nižšímu vědomí na základě svobodné volby. Nebylo to žádné spiknutí, ale vy sami jste si to tak vytvořili. A vaše Akáša to dokazuje: lidskou rasu, která znovu a znovu investuje do válek. Takto to děláte. V dřívějších dobách jste to však nedělali. Něco se tedy stalo. Říkám vám toto: vyšší vědomí – myšlenka na něj, jeho existence a probouzení k němu – tu vždy existovalo.

Takže to, co se děje právě teď, je, že se probouzíte do minulosti. Probouzíte se do něčeho, co tu vždy bylo a čekalo na to, až se to oživí a znovu objeví. Krásné na tom je, a teď poslouchejte pozorně, že to není žádné tajemství. Tolika starým duším, ke kterým teď mluvím, chci předat tyto informace. Jak světla přibývá a jak vidíte toto světlo a vidíte kolem sebe věci, které jste si předtím neuvědomovali, vaše Akáša, to, co jste dříve zažili a máte to v sobě uložené jako v knihovně, se začíná aktivovat. Probouzíte se k tomu, co jste už věděli. Znovu to zopakuji: Začínáte se probouzet k tomu, co jste už věděli. To znamená, že křivka učení není nijak náročná.

Začínáte kolem sebe vnímat nové věci, nové procesy, nové způsoby. Vidíte rostoucí uvědomění soucitu a laskavosti, což je něco, o čem byste řekli: „To se lidé musí naučit používat, protože v minulosti jsme toho moc neměli.“ Říkám vám: Ale ano, měli, ale ztratili jste to a nyní to získáváte zpět. Toho se týká pojem, který jsme už dříve použili: “Dolování Akáši“. Dolování Akáši je něco, co děláte jako horník – jdete dovnitř a vykopáváte to, co už tam je. Ve vašem případě je to něco, co vám patří, co jste zažili a co je základní pravdou toho, kdo jste, jak s vámi Bůh pracuje ve všech velkých věcech, které se můžete naučit, kým můžete být nebo co můžete dělat, jako jsou šamanské energie nebo jiné léčebné modality. Tolik jste toho ztratili a nyní se vám to vrací. Když to začnete vytahovat ze své Akáši, je to téměř takové, jako byste se rozhlédli kolem sebe a uvědomili siJe to zpátky. Věděl jsem to. Ach, děkuji, věděl jsem to." Možná se v tomto pořadu objeví nějaký hluboký léčitel a poskytne informace, které jsou tak úžasné a nové. A vy se na to podíváte a usoudíte: „To pro mě není nic nového, vzpomínám si na to.“ (Kryon se směje.)

Jiné věci vám mohou být dány v programu, jako je tento, které mohou vypadat divně nebo záhadně, tajemně nebo úplně mimo, ale někteří z vás je rozpoznají: „Ovšem, je to skutečné, protože já jsem u toho byl. Znám to.“ Tohle je to probouzení a je toho víc, než si myslíte. Jak jste to uplatnili ve svém životě? Jak vnímáte to, co zde říkám? Ale to nejdůležitější je, co to odteď znamená?

 

Tady je, o čem je dnešní lekce. Existuje výraz, který lidé používají: „neobjevená Země". Tento výraz označuje budoucnost. Je vůbec možné objevit budoucnost, když se ještě nestala? Teď už to začíná být ezoterické a psychologové i fyzikové to milují. Vyvolává to spoustu otázek ohledně dimenzionality. Někteří řeknou: „Je možné, že naše scénáře budoucnosti již existují a jak se posouváme vpřed, mění se a my si pak vybíráme jeden nebo druhý? To je velmi lineární myšlení. Co kdybych vám řekl, že se všechno děje dohromady? No, to už jste přece slyšeli. Co když je pro vás čas jen konstrukt? Nedokážete to pochopit, prostě pro vás lidi není možné pomyslet na to, že minulost, přítomnost a budoucnost jsou v jednom pytli a vy v něm sedíte také. Takže pokud je to pravda, jak by to pak mohlo být, když mají lidé svobodnou volbu?

Povím vám tu část, kterou můžete pochopit, a která je pravdou. To, co uděláte dnes, v tomto okamžiku, v této minutě vašeho života, může způsobit dvě věcimůže to skutečně změnit vaši minulost a minulost vašich předků ve vaší Akáše. Už jsme o tom mluvili. A za druhé si můžete nastavit budoucnost. Tohle dokážete pochopit. Dokonce, i když nevěříte, že se ještě nic nestalo, potenciál toho všeho se už v určité formě dimenzionality stal. To je důvod, proč se s vámi můžeme setkat a říkat věci, které se stanou. Protože potenciály jsou nastaveny jako sněhová koule valící se z kopce. Když se sněhová koule začne vlivem gravitace a fyzikálních zákonů kutálet, víte, co se stane: koule hromadí stále více sněhu, zvětšuje se a kutálí se dál z kopce. Předpovídá teď někdo budoucnost? Chcete snad namítnout: „Zastavte ten program, nemůžete přece předpovědět, co sněhová koule udělá!“ Ne, ale ačkoli se to stane v budoucnosti, řeknete, že se koule určitě skutálí z kopce. Totéž platí o tom, co vám říkám já. Vidíme, jak se sněhová koule vědomí kutálí z kopce.

A na co narazí? Na temnotu. Rozptyluje ji a rozhání a mění lidstvo. Mění to, co vy sami nebo celé země budete dělat dál, a mění budoucnost bez válek. Změna je tak velká, že vám znovu říkám: tentokrát se historie prostě nebude opakovat. Planeta už není stejná jako za vašich prarodičů. Je to vaše planeta a sněhová koule se začala kutálet z kopce. A budoucnost? Říkám vám, že je to jako s tou sněhovou koulí: vývoj se bude dál kutálet stejným směrem. Kterým směrem? Ke světlu!

Rád bych, abyste se na chvíli zastavili, pozvedli ruce a řekli: „Děkuji ti, Duchu, za to, co přichází, i když o tom nic nevím a nedokážu si to představit, bez ohledu na to, co vidím v televizi. Děkuji ti, Duchu, za budoucí věci a řešení, která zatím nemohu vidět. Ale vím, kam se valí sněhová koule."

Je tohle předpověď budoucnosti, nebo zdravý rozum? Drazí, staňte se trochu multidimenzionálními a myslím, že pak najdete odpověď. Je to tak krásné! Můžete si také říci jednu nebo dvě afirmace, abyste to upevnili do své innate: „S vděčností oceňuji, co se se mnou děje. Možná to teď nejsem schopen vidět, možná jsem nešťastný.“ Taková je zralá duše, která může i v utrpení říci: „Děkuji ti, drahý Duchu, že mě natolik miluješ i během toho, co přijde. Děkuji ti, že mě natolik miluješ ohledně toho, co přichází."

Drazí, když to dokážete, říká se tomu probuzení k vyššímu vědomí a lepšímu pochopení Boha v soběAch, děkuji. Pro všechny z vás, kdo to teď právě sledujete, to možná děláme poprvé. Bůh, Duch, Tvořivý zdroj… zná vaše jméno. Nejste obětí této planety, jste velkolepí a jste zde záměrně. Copak to necítíte? Jste hluboce milováni.

Já jsem Kryon a miluji vás.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Coming out of Darkness – Dropping your vows -  min. 12:32

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE