Zadržuje Duch vynálezy?

27.04.2022 13:20

„Zadržuje Duch vynálezy?“

 

Tento živý channeling Kryona byl přijat  a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy, 27. dubna 2022    

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Toto je čtvrté poselství tohoto měsíce a my jsme tato poselství pojali, nebo chcete-li, pojmenovali je – a celý měsíc se tedy týká načasování. Načasování je pro celé lidstvo tak zajímavé, zvláště když se podíváte zpět do historie a spatříte některé věci, které měly být intuitivní možná o mnoho, mnoho let dříve, než o nich bylo skutečně uvažováno. A nutí vás to přemýšlet o tom, proč to bylo tak, že vynálezce třeba nenapadly dříve věci, které měli přímo před sebou. Největším příkladem, který jsem už uvedl, je létání. Když Číňané měli draky tisíce let před tím, než je bratři Wrightové spojili s motorem.

To jsou věci, které vám říkáme, protože je zřejmé, že informace, které jsou lidstvu předávány, mají svůj čas. Možná řeknete, že to, že by existoval Bůh, který by něco zatajoval, zní jako kontrola či manipulace. Řekněme to takto: Kdybyste měli třídu v mateřské školce, přehltili byste ty děti  učebnicí algebry? A odpověď zní ne, nejsou na to připraveni. Nejsou připraveni. Musí projít školou. Jejich mysl se musí rozvinout. Musí si zvyknout na aritmetiku. Musí vidět, jak čísla fungují, než jim pak budete muset dát něco, co by bylo vyšší úrovní počítání. A totéž platí pro to, co budeme nazývat temnou a světlou rovnováhou planety.

Existuje fyzikální věda zatajovaná před intuicí lidstva? Odpověď zní ano. Intelektuálové teď šílí, protože když to slyší, obracejí oči v sloup a smějí se a říkají: „Ne, my jsme velmi chytří. Můžeme se ve svých vynálezech vydat, kam chceme, a přitom jsme odkázáni jen sami na sebe. Strop je limit.

Drazí, nevíte, co nevíte. Až se začnou objevovat některé „aha" momenty v multidimenzionální fyzice a jejím využití v každodenním životě, až se to začne dít, budete se sami sebe ptát: „Proč to nebylo zřejmé dříve?“ Máte všechny ty úžasné technologie, počátky umělé inteligence a robotiky a auta bez řidiče. Spolu s tím přijde fyzikální princip, který s ničím z toho nebude mít nic společného. Řeknete si to, co já nazývám „fackovací panák“, a pak si řeknete: „Aha“. A některé z těchto principů se začnou objevovat.

Celé lidstvo obklopuje energie. Když jste objevili věci, které jsou magnetické, a dokázali jste spojit materiály, abyste vytvořili magnety, měli jste před sebou obrovskou a trvalou, udržitelnou energii, která nikdy nezmizí; která nikdy nevyčerpá zdroje planety. Je tady vždy. Když si konečně uvědomíte, že tyto magnety můžete spojit a vytvořit z nich otáčející se kola, která se budou otáčet věčně, dokud vydrží mechanika toho kola, dokud ho budete mazat a ono se nezastaví, začnete vidět. „Ach, proč nás to jen nenapadlo dřív, místo toho abychom spalovali uhlí nebo jiným způsobem vyráběli teplo?“

S výdaji na parní stroje jste zašli tak daleko. Ano, vaše jaderné elektrárny jsou propracované parní stroje. To je všechno, co dělají, drazí. Vidíte, co jste udělali? Vzali jste stará energetická paradigmata, jak vyrábět energii a elektřinu, a rozšířili jste je o stovky let. Nyní přichází „pohlavek“, něco, co tu vždy bylo, bude pokračovat.

O co tedy jde? Jde o načasování informací, které jsou lidstvu poskytovány. Ano, jsou poskytovány tak, jak to je, postupně, spolu s tím, jak na planetě přibývá světla, podle toho jak  je připraveno. Drazí, rád bych vám řekl, že na individuální úrovni se děje přesně toto. Mluvím teď nejen k vynálezcům, nejen k léčitelům, kteří možná čekají na další posun, který přijde, který posílí jejich léčitelské schopnosti a to, co dělají. Mluvím i k jednotlivcům o projektech, které přijdou, o nových knihách, které budou napsány, o „aha“ momentech toho, proč jste tady, nebo co byste mohli dělat či co byste mohli objevit.

Spočívá to také v načasování vašeho vlastního života a temných a světlých úrovní, které jsou kolem vás. Vědomí. Začne se u vás rozvíjet obrovské uvědomění. Otevře se vám zcela nový život, proč jste tady nebo co byste mohli dělat dál, a začne se možná upravovat to, co si myslíte o druhých, a možná i celý váš účel na planetě.

V roce 2017 můj partner konečně obdržel základní informace, které mu poskytly Hvězdné matky. Po všech těch letech, kdy channeloval a učil, trvalo až do roku 2017, než tyto informace obdržel. A co s tím udělal? Udělal to, co dělá mnoho z vás, a my jsme to říkali už dříve a je to dokonce součástí načasování, které jsme vám v posledních třech týdnech poskytli. Jakmile obdržíte informaci, tak jdete a okamžitě podle ní jednáte, protože to je ta nejvíce předvídatelná reakce.

Když vám nějaká autorita něco předá a ukáže vám cestu, otevřete dveře a snažíte se po ní jít, aniž byste pochopili, že to možná, jen možná, byla jen nějaká předzvěst informace a signál, abyste se zastavili a počkali na lepší načasování, na čas synchronicity, na čas, který jste neočekávali. Byla to lekce načasování, ale v případě mého partnera to byla informace. A teprve v roce 2021 si uvědomil, že to může být prezentováno.

Takže, drazí, toto je pro vás lekce o načasování. A já to zopakuji ještě jednou. Informace, zejména pro ty, kteří jsou léčiteli, vynálezci, nebo pro ty, kteří čekají na možná něco jiného, co by mělo posílit světlo na této planetě. A tím nemyslím fyzické. Přichází také něco, co by se stalo s vědomím, s vládami, s korporacemi a s tím, jak podnikáte. Přichází vědomý kapitalismus. Ve skutečnosti mohou být jiné země, které ho zahájí dříve než Spojené státy. Přichází to. Jsou to věci, které nečekáte, a stanou se v časové synchronicitě, spolu s tím, jak začnete postupovat do silnějšího světla.

Co to pro vás znamená? „Kryone, buď konkrétnější." Někteří z vás se probouzejí do nové reality, a to mění celý váš život, celou vaši perspektivu. A řeknu vám, co se stane, když se začnete probouzet do větší pravdy. Je to tak zajímavé. Říkáte si: „Má můj život nějaký vyšší smysl?" Bez ohledu na to, kdo jste nebo co jste celý život dělali, ať je vám 25, 65 nebo 75 let. To, co jste celý život dělali, začíná ztrácet na důležitosti v porovnání s tím, jak se nyní cítíte.

Takže někteří z vás, jak se říká, tlačí na pilu v tom, co byste měli dělat, co potom, o čem to je, jaké knihy byste možná měli číst nebo napsat nebo jaké věci máte před sebou. Léčitelé se začínají stávat léčiteli, a takto jste nezačínali. Channeleři  se začínají stávat channelery, a tak jste teď začali  vy.

A proto vám všem, kteří se osobně probouzíte v této nové energii, radím toto: Postupujte pomalu. Pochopte, že nejprve je tu energie, láska, „aha“ moment, probuzení. Probouzíte se ze spánku a začínáte pozorovat to, co je kolem vás, co je nové, a možná jsou vám předkládány nějaké nápady nebo intuice. „Teď, když jste tady, moji drazí,“ říká Duch, „podívejte se na to. Je to krásné.“

Snažte se nereagovat stejně nepromyšleně jako můj partner. Řekněte: Tohle se mi líbí, možná je to pro mě,“ a pak počkejte. Počkejte, až se objeví synchronicity, které vám tyto věci umožní. Postupujte pomalu. Nezáleží na tom, kolik je vám chronologicky let, na rozvoj všech těchto věcí máte čas. Skutečně máte, protože budete žít déle, protože jste se probudili do větší pravdy.

A ještě něco. V medicíně nebo v tom, o čem říkáte, že je medicína, se stane něco, co lidstvu umožní žít mnohem déle. Objevy, které nebudou utajeny. Věci, které budou použitelné pro každého člověka každého věku. Už se to blíží.

Drazí, všechny tyto věci, které vám říkám a které jsem řekl již dříve, se týkají načasování. Čím více světla bude na planetě, tím více „aha" momentů bude ve všech oblastech. To by vám mělo napovědět, že mám pravdu. Že rovnováha mezi světlem a tmou na této planetě je tam, kde jsou informace, a ty že vám budou předány, jakmile se probudíte.

Taková je láska, kterou má pro vás Duch, a tato planeta se začíná probouzet.

A tak to je. ~

Kryon

Zdroj: www.kryon.com  –  Does Spirit Withhold Inventions? - MP3 - min. 11:24

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Iva M. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu ZDE.