Září 2015 + Říjen 2015

02.09.2015 06:34

 

 

 

Zdravíme vás, majáky světla,

 

 

je tady září, devátý měsíc tohoto roku. Devítka je číslo dokončení, devět měsíců nosí matka v bříšku své děťátko. Říkám si, co nám tedy přinese konkrétně tato devítka... Obzvláště po tak silném srpnu, kdy nám přicházelo tolik zajímavých energií od slunce a z nových oblastí vesmíru, kterými proplouváme...

 

Ale teď už pojďme ke Kryonovým příspěvkům:

1) 02.09.2015 - lehounce se spožděním (to víte, včera bylo 1. září) přinášíme překlad poselství s názvem Lidské filtry.

2) 09.09.2015 - dnešní poselství je opět posilující, osobní a řekla bych, že i praktické - nese název Osobní čin

3) 15.09.2015 - říkáte si někdy, co si počít se vší tou temnotou a negativitou? A co se stane, když se do ní noříme a podléháme? Věřím, že většina z vás pravidelných čtenářů odpověď (alespoň částečně) zná, ale i tak - Kryon odpovídá opět neotřelým a zajímavým způsobem v channelingu s názvem Jak to funguje.

4) 23.09.2015 - dnes nám Kryon představí Čtyři fáze vývoje lidstva - a nemusí to být nutně to, co byste si mysleli... :-)

5) 29.09.2015 - tak "čerstvěji" už to snad ani nejde. ;-) 23. září přijal Lee poselství od Kryona, které zveřejnil včera kolem půlnoci, tentýž den jsme ho přeložili a zpracovali a dnes vám ho přinášíme. Nese název Nová Země a je velmi aktuální - týká se současných událostí. Mnozí to cítíme, přesto je nádherné to číst "z Kryonových úst" a pak - jsou zde některé souvislosti, které přeci jen mohou být novinkou. Ale posuďte sami. Nebudu prozrazovat.

6) 06.10.2015 - tentokrát vám přinášíme skutečně "hojnou" zásilku. Jsou to tři příspěvky, ale všechny krátké - nejprve dvojice tzv. Marshmallow Messages, takové "bonbónky" ke kafíčku ;-). První je ze srpna 2015 a druhý ze září 2015. No a do třetice všeho (rozhodně) dobrého - překlad z další úžasně silné akce v místě, podle kterého jsme tento channeling pojmenovali (Kryon mu nepřiřadil žádný konkrétní název) - Uluru 2015 - den první

7) 14.10.2015 - koukám, že mi minule uniklo, že už je nový měsíc! :-D No, věřím, že vy jste to sice postřehli, ale minulý i tento příspěvek jste našli a proto už nebudu zakládat novou záložku. :-) Pouze přikládám pokračování nádherného poselství, které jsme přinesli minulý týden. Uluru 2015 - den druhý. Na viděnou opět za týden.

8) 21.10.2015 - miluju, když si Kryon "hraje" - tak jako u dnešního příspěvku. Ačkoli předával zprávu o velmi vážných a hlubokých věcech, použil pro to krásnou a tak trochu odlehčující metaforu. Pokud vám přijde trochu povědomá, tak protože loni na konci roku channeloval poselství s názvem Setkat se s kuchařem. Ta dnešní metafora (přijatá v červenci t.r.) se jmenuje Kosmický kuchař. (A já si to coby Kuchařová užívám dvojnásob ;-)).

9) 29.10.2015 - tento úvodník jsme (v září) začali channelingem s názvem Lidské filtry. Ukončíme jej poselstvím s názvem Akášické filtry. Je to krátké, ale zajímavé a intenzivní. No ale protože nic není náhoda, ráda bych vám připomněla ještě jiný channeling, který se mi při vkládání tohoto příspěvku "omylem" připletl do cesty - Rok 2015. Vzhledem k tomu, že je čas rozjímání - blíží se závěr roku, něco se uzavírá, jiné se pomalu chystá - jistě neuškodí si ho připomenout. Tak pokud chcete, koukněte. Leccos může dostat nový rozměr, když už si to můžeme pospojovat s již proběhlými činy a událostmi...

 

Naviděnou v listopadu v novém úvodníku.

 

S přáním láskyplných zakončení a nádherných začátků,

 

za Kryonův tým M.