Zasévání semen 1

06.07.2022 13:39

Zasévání semen 1 (Vyšší já)

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy, 6. července 2022

 

Zdravím vás, drazí, jsem Kryon z magnetické služby.

Mnoho let mluvíme o tom, co se právě teď děje na Zemi, sice ne do detailů, ale obecněo posunu energie, který ovlivní každého. Každý na planetě začíná nějakým způsobem chápat, že se věci mění, a to nejen ve vaší kultuře, ale po celém světě. Když se podíváte, uvidíte, že „nový normál“ je tu. Slovní spojení „nový normál“ jsme vyslovili před mnoha, mnoha lety, dřív než je vůbec někdo někde začal používat. Viděli jsme jej však jinak než vy, viděli jsme jej ve světle, že změna před vámi povede k lepší Zemi. To však vždy bylo kontroverzní pro většinu z vás, kdo posloucháte, sledujete nebo čtete poselství, která vám předáváme. To kontroverzní bylo následující: „Kryone, jak můžeš říkat, že tato planeta získává víc světla, když se podíváš na to, co se právě teď děje?“

A tak pro ty z vás, pro které je tento koncept možná novinkou – mluvím o posunu, který předpověděli starodávní. A tento posun se teď děje a nepochází od Kryona. Je to astronomický posun a souvisí s mayským kalendářem a všemi dalšími předpověďmi po celé planetě, staletými a tisíciletými, jež předpovídaly změnu v precesi rovnodenností. A teď je to tady. Někteří z vás si to spojují s rokem 2012, ale zahrnuje to delší období. Je to 36leté okno změn a transformace, právě se děje a vy jste přímo v jeho centru.

To vše, drazí, je výsledkem posunu vědomí, protože světlo zvítězí. Světlo zvítězí, avšak během tohoto procesu se negativní a starý způsob myšlení a jednání bude bránit. To se děje právě teď, vidíte to. Jsou tací, kteří vás chtějí zatlačit zpátky. To se neděje jen mezi některými zeměmi, jak to teď vidíte ve světě, ale děje se to uvnitř vás. I uvnitř vás jsou spory a dohady. Jak se vám líbí nový normál? Jak se vyrovnáváte s novým normálem? Stalo se vám poslední dobou, že jste ztratili přátele, v posledním roce nebo tak nějak? Ztratili jste v poslední době nějaké přátele, protože docházelo k hádkám, sporům, výlevům zlosti a hněvu, které jste nečekali? Všechny tyto věci jsou součástí zkoušek, které se objevují, když se začíná vyskytovat víc světla. Jak to berete? Chci promluvit o něčem, co se týká čistoty toho všeho, co se skrývá pod pokličkou toho všeho, co právě teď vidíte, že se na planetě děje. Je to určeno starým duším, které to studují a vědí, o čem mluvím. Je to určeno vám, staré duše.

Sérii channelingů tohoto měsíce, které budou pro vás všechny k dispozici na webové stránce mého partnera, nazvu Zasévání a sklízení semen naší doby. Dovolte mi, abych tuto premisu objasnil. Představte si, že jste farmář na této planetě a rok co rok se snažíte, jak nejlépe umíte, abyste pravidelně zasévali a sklízeli úrodu. A pak se najednou stane něco, co jste ještě neviděli. Na jaře se semena a rostliny tak hojně rozrostou jako nikdy a úroda se oproti vašemu očekávání hojnosti, na jakou jste vždy byli během svého života zvyklí, náhle zdvojnásobí nebo dokonce ztrojnásobí. Představte si, jak by se vše změnilo v oblasti zemědělství, protože doba setí a doba sklizně by byla mnohem častější a ve větší hojnosti. Je to skoro, jako by změny počasí na Zemi způsobovaly zvýšený a rychlejší růst, jakého jste nikdy předtím nebyli schopni dosáhnout. Toto je metafora toho, co se právě teď děje se starými dušemi. Byla vám právě teď dána semena, abyste je mohli zaset a sklidit ve velmi krátké době, jak jste to nikdy předtím neviděli. Jste stále ve staré energii, kdy někam jdete a očekáváte okamžitý výsledek.

Nyní si povíme něco o jednom z mnoha druhů semen. Později to pak rozšířím v Kruhu dvanácti. Tato planeta, vy, váš život a všichni lidé kolem vás potřebujete, abyste v životě začali vnímat a rozpoznávat laskavost – laskavé změny ve způsobu, jakým věci fungují, reakce na lidi, vyšší vědomí. Chci, abyste si velmi fyzicky představili, jak se tato semena, která byla zaseta do vás starých duší, se kterými jste sem přišli, nyní náhle uvolňují, osvobozují a klíčí. Chci, abyste si představili něco, co každé dítě zažilo: vložíte semínko do země, zasypete hlínou a zalijete vodou. Ve vašem případě jsou tato semena semeny vyššího vědomí na této planetě. Vy sami si můžete představit, jak je vkládáte do vlhké půdy, zahrnujete hlínou bohatou na živiny a pak sledujete, jak okamžitě začnou klíčit a růst. A vy je zaléváte se záměrem, s láskou, soucitem a laskavostí. A když tato semena začnou růst společně se všemi ostatními semeny jiných starých duší, planeta si uvědomí, že tyto rostliny představují potravu pravdy. A začnete chápat, že jejich sklizeň nepřijde za několik měsíců, dokonce ani za pár týdnů, ale bude téměř okamžitá.

Toto jsou multidimenzionální semínka a chci, abyste je viděli jako něco nového ve svém životě. Přišli jste sem s nimi, avšak právě teď je můžete zasadit. Můžete je zasadit obrazně, metaforicky, na jakékoli místo, kam chcete. I když je zasejete na jedno místo, úroda bude všude! To je téma související s otázkami dnešního dne, které můj partner a jeho partnerka položili právě pro vás, viďte? Zaseté semeno bude mít úrodu všude, i když ho zasejete do určitého prostředí, ovzduší, možná i do svého vlastního života. Začněte si to představovat, pokud si to přejete, začněte o tom přemýšlet, pokud si to přejete, jako planetu, kde se začíná vyskytovat laskavost.

A tato laskavost je výsledkem přicházejícího světla, kterého se tolik bojí, protože se zdá, že způsobuje tolik problémů. Nezpůsobuje však problémy, jen odhaluje to, co tu vždy předtím existovalo. Vidíte, že se objevují nějaké pokročilé agendy kvůli přicházejícímu světlu? Ano. Viděli jste nějaké jiné věci, které se podle vás děly náhodně včetně nemocí nebo čehokoli jiného, co mohlo mít ve skutečnosti zdroj, který jste nečekali, protože tam bylo světlo? Cokoli, co by zpomalilo planetu, protože světlo přichází? Viděli jste to? Drazí, tohle všechno vám možná metafyzicky začíná dávat větší smysl, možná i ty věci, které se začaly dít po roce 2020 jako následek zvětšujícího se množství světla na planetě, aby vás zatlačily zpátky, aby ve vás vyvolávaly strach, děsily vás a rozčilovaly. Nebude to fungovat, protože skrz ně všechny začne světlo prozařovat

Nyní už chápete, že nesete semena, která jsou připravena k zasetí.

Myslete na to tímto způsobem a nebudete se cítit zbyteční. Přemýšlejte o tom takto: „Mohu něco udělat pro tuto planetu?“ Ano! Začněte zasazovat tato semínka do země a představujte si laskavost, kamkoli půjdete, kdekoli budete, a tato laskavost se začne dostávat do každého systému na planetě. To je to, co staré duše dělají. Je čas zasít tato semena. Je čas vložit je do země. Toto je posun.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com – Planting the Seeds Part 1 (Higher Self) - MP3 -  min. 15:28

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE