Zasévání semen 2

13.07.2022 13:40

Zasévání semen 2 - Mistrovství

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 13. července 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Jaká je to doba. Pokud jste slyšeli (četli) channeling z posledního týdne, prohlásil jsem toto: „Je to tady! Tohle je posun, o kterém jsme vám říkali, že přijde.Světlo přichází na planetu, i když to v mnoha ohledech působí podivně. Za poslední dva roky docházelo k tolika velkým otřesům a změnám, bylo třeba dělat různá rozhodnutí. Jak vám to šlo? Vyskytlo se tolik věcí, a dokonce to pokračuje i teď, jak jsem o tom už mluvil. Je to doba, pro kterou jste se narodili. Nedávno jsme vám předali channeling, který se týkal vašich zkušeností, ještě před příchodem na Zemi. Mluvili jsme o krásném vědomí vaší duše ještě předtím, než jste se vůbec rozhodli přijít na tuto planetu. A téměř všichni z vás, kteří poslouchají (čtou) tato poselství, dokonce i ti, kteří je poslouchají (čtou) jen občas, jste měli na výběr, zda sem v době, která může být velmi nestabilní, přijdete nebo ne. Vy, co jste starší, jste měli dokonce na výběr, zda tady budete i během studené války, kdy se mohlo očekávat, že možná opravdu dojde k jaderné válce, Armageddonu, konci světa, k tomu, co bylo i předpovězeno v mnoha posvátných písmech – a přesto jste přišli.

Řekl jsem vám, že existuje také šance, kterou předpověděli prastaří – precese rovnodenností, která vás uvede do r. 2000 a místo konce to bude nový začátek. Zmínil jsem se vám někdy, že prastaří byli z této precese rovnodennosti nadšeni? Všichni předávali proroctví, která mohla dopadnout různě. Vidíte to dokonce i na kresbách na Prorocké skále (indiánského kmene) Hopiů (ve státě Arizona, poblíž místa zvaného Oraibi, se na skále nacházejí petroglyfické symboly, které mají popisovat osud lidské rasy – pozn. překl.), že dojdete na rozcestí a budete mít na výběr, zda se vydáte jedním nebo druhým směrem. Právě teď. Bylo to předpovězeno a říkal jsem vám o tom mnoho let. Ještě předtím, než jste sem přišli (do tohoto života), jste věděli, že k tomu dojde a že je tu potenciál, že by se to mohlo ubírat jiným směrem. A vy jste (přesto) přišli. Proto tolik milujeme lidstvo, vás všechny, kteří to právě teď posloucháte (čtete). Víme, kdo jste tady, a kdo to posloucháte (čtete) kdykoli později. Vybrali jste si, abyste toho byli svědky s vědomím, že láska, kterou chováte k lidstvu, k Zemi a k sobě navzájem, to může změnit. Proto jste přišli, staré duše, protože jste věděli, že to můžete změnit. 

Všechny channelingy tohoto měsíce mají jedno téma: Nastal čas začít zasévat semena, se kterými jste přišli. Minulý týden jsme vám řekli, že to je, jako kdyby farmář měl celý svůj život jeden soubor okolností – tj. čas setí a čas sklizně – a pak se na planetě něco změnilo, energeticky nebo povětrnostně, což by mu poskytlo dokonalý scénář, jak zasadit a sklízet úplně jinak a umožnilo mu to dlouhotrvající sklizně, které by byly větší a bohatší. Bylo by to úžasné a možná z těch stejných semen. A to se právě teď děje. Cokoli metafyzického a posvátného, co jste udělali nebo se o to pokusili ve staré energii, může nyní na této planetě vzkvétat jako nikdy předtím. Když si to spojíte dohromady, musí to tak být, neboť když světlo přichází – a my tomu říkáme, že světlo přichází na tuto planetu – mění vás. Nedopadá na hlínu Země, ale na vás, staré duše! A nástroje, se kterými jste přišli, začnou expandovat. Tohle bylo tím tématem po celá ta léta od roku 2012, pokud jste na to přišli. Tohle je ta doba, najednou je přímo před vámi, protože měnící se Země, měnící se doba jsou právě tady pro vás, abyste viděli všechno to, o čem jsem vám říkal. Když světlo začíná přicházet, temnota protestuje a bouří se – a to se právě teď děje. Je tedy čas zasít semena, se kterými jste přišli.

Tohle je pochopitelně metafora. Nehledejte žádná fyzická semena (Kryon se směje). Ta metafora je taková, že když jste sem přišli, měli jste tato semena, opravdu jste je měli, ale dalo by se říct, že byla uložena vzadu na polici. Možná jste je už dříve ve staré energii zkoušeli vytáhnout a použít, ale výsledek byl zklamáním, protože prostě nefungovala tak, jak jste si mysleli. Chtěli jste napsat knihu, založit léčebné centrum nebo udělat cokoli z těch věcí, které ve vás byly hluboce zakořeněné, staré duše, ale nefungovalo to. Teď vám říkáme, že jste to udělali příliš brzy. Zkuste to znovu! Nenechte se odradit tím, že to ve staré energii nefungovalo. Je to téměř, jako byste byli na jiné planetě – zkoušeli jste to a ono to nefungovalo. Nyní jste na nové planetě, v novém světě, kde se světlo začíná objevovat a projevovat tak, že můžete být úspěšní (doslova „mít to v kapse“), staré duše, které to teď posloucháte (čtete).

Chci, abyste o tom chvíli přemýšleli: Co byste chtěli zasadit? Existuje mnoho druhů věcí – možná něco pro sebe, možná něco pro ostatní? Dám vám axiom: semena Ducha nejsou věci, jsou to koncepty, takže každé semeno, které si nesete, každé jednotlivé semeno, které si nesete, což je metafora pro věci, které máte a které můžete zasadit a manifestovat na této planetě, je konceptem (myšlenkou, představou). Některé z těchto konceptů jsou osobní, ale i když tato osobní semena zasejete, vyklíčí, aby je mohl sklidit celý svět. Dovolte mi, abych vám to znovu vysvětlil. Když se měníte, mění se i věci kolem vás. Je to příklad, který jsme vám mnohokrát uvedli, jak funguje pole. To, co se ve vás změní, ovlivní všechny ostatní. A nejde jen o lidi kolem vás, ve vašich rodinách, partnerských vztazích nebo v práci. Tyto věci, které máte, berete na sebe a rozvíjíte, se dostávají do pole, které doslova obklopuje planetu.

Dalo by se říci, že individuálně měníte něco mnohem většího. Jednotlivé kapky v oceánu mění oceán jako takový. Pokud si jen představíte, kolik tam těch kapek je, jakou mají slanost nebo cokoli jiného se s nimi stalo, aby byly tím, čím jsou, každá kapka přináší změnu. S polem je to jinak, protože určité typy kapek ovlivňují pole víc než jiné. Můžete například říci: „Jsou tací, kteří vnášejí do pole hněv?“ Ano, jsou. „A jsou jiní, kteří vnášejí soucit a laskavost?“ Ano. A teď vám znovu povím, co jsem říkal znovu a znovu: Někteří jsou mnohem silnější a mocnější než ostatní. Jedna věc je emoce, ta druhá je velkolepost! Uhodnete, která je která?

Nastal pro vás čas něco zaset. Dovolte mi, abych vám navrhnul, co by to mohlo být. Každý z vás je velkolepý. Každý z vás v sobě nese atributy mistrovství. Jaké by to mohlo být pro vás a planetu, kdybyste právě teď vzali tato semínka mistrovství a zaseli je? Můžete si myslet, představovat si nebo si pro sebe vytvářet koncepty (obrazy) následovně: Semena jsou semena vašeho vlastního mistrovství. Definoval jsem, co to obsahuje. Znamená to, že myslíte jinak, jednáte jinak, jste zralejší, věci ve vašem životě se začínají měnit, jste uvolněnější. A teď začínáte sázet ta semena. Představte si, jak je vkládáte do země, zahrnujete hlínou a zaléváte. Slunce na ně svítí jako nikdy předtím a výsledky začnete vidět téměř okamžitě. Sklizeň probíhá současně s výsadbou. Toto je extrémně multidimenzionální. Není v tom zahrnut žádný čas. Výsledky můžete okamžitě vidět ve svém vlastním životě. Provedli jste akci, kterou jste zformulovali, vymysleli.

Mistrovství. Co se děje při mistrovství? Mistrovství je pomalý rozvoj uvnitř vaší velkoleposti. Začnete to cítit. Přichází prostřednictvím intuice, mění způsob, jakým vnímáte ostatní lidi a způsob, jakým reagujete na situace a události. Může to změnit váš náhled na to, co jste si přáli udělat před rokem nebo dokonce před týdnem. Tohle je mistrovství. Co se pak stane dál, je začátek něčeho opravdu ohromného. Když začnete sklízet energii, kterou jste přinesli a zasadili pro tuto současnou dobu, právě teď, začne se objevovat světlo a tato energie se šíří všude. Tak to bylo navrženo, drazí. Tato metaforicky multidimenzionální semena mistrovství přejdou ze země do pole, do celého světa a způsobí změnu. Způsobí změnu!

To je výzva pro vás právě teď, abyste si vytvořili nějaký koncept, něco z toho, o čem víte, že jste si sem přinesli – je to semeno velkoleposti a mistrovství – a rozhodněte se: „Teď ho zasadím.“ Představte si, že to semeno zasadíte do země, zahrnete hlínou a zalijete. A objeví se něco krásného! Možná první věc, kterou slyšíte, je hudba, možná pocítíte laskavost svých průvodců, jak vás objímají, laskavost, proudící do vašeho srdce, kterou jste možná dlouho postrádali a nyní začínáte vnímat v sobě změnu, ve svém těle a ve způsobu myšlení.

Vítejte v posunu. Vítejte ve změně, o které jsem vám říkal, kvůli které jste sem přišli. Jste to vy a nyní nadešel čas. Ta doba je tady. Jste to vy. Proto jsem svému partnerovi sdělil, aby začal s tímto programem. Nastal čas pro streamování této epizody. Tohle vše bylo navrženo pro vás, pro vás, kdo tento program sledujete – pro vás, staré duše s vašimi semeny.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Planting the Seeds Part 2 (Mastery) - MP3 -  min. 14:38

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE