Zasévání semen 3

20.07.2022 06:25

Zasévání semen 3 - 24. pár chromozomů

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 20. července 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Není pochyb o tom, ke komu dnes mluvím, a to bude důležité pro tento channeling. Vím, kdo toto sleduje, poslouchá (nebo čte). Tyto konkrétní channelingy si může poslechnout (přečíst) každý. Dnešní channeling bude možná vzhledem načasování zásadnější než mnoho těch ostatních, které jsme vám už předali. Tento konkrétní channeling předávám jako prvním pracovníkům světla a členům tohoto programu (Léčivé středy). Přesto bude k dispozici každému jako ostatně i jiné channelingy, jak jsem o tom instruoval svého partnera (na jeho webových stránkách  - pozn. překl.) Ale nejprve jej předám pracovníkům světla, kteří tu sedí.

Předáváme hodně témat. Tohle téma je zásadní a souvisí se semeny, o kterých tento měsíc mluvíme. Tohle je třetí ze čtyř poselství, ve kterých mluvíme o zasévání semen od Ducha, které máte zasadit a sklízet, které jste si s sebou přinesli do tohoto života. Pojďme si o tom chvíli promluvit. Používáme metaforu semen, růstu, práce farmáře. Zeptám se vás: Je možné, aby ti, kdo se zabývají pěstováním rostlin, skladovali semena po velmi dlouhou dobu, a pak je zasadili, až nastane správný čas? Odpověď zní ano, protože je to vlastnost mnoha druhů semínek. Mohou prostě zůstat spící, dokud nenastane správný čas pro růst. Na planetě existuje mnoho známek toho, že život se také může projevovat úplně jinak, než si myslíte. Na této planetě existují místa, která zůstávají pustá a vyprahlá po celá desetiletí, bez vody, aniž by na nich cokoli rostlo, dokud tam nenaprší. A pak najednou vyraší rostliny, které tam pořád byly (přítomny) jako semena v zemi. Uvádím vám tyto příklady, protože přesně ukazují, co se právě teď děje na planetě. Stejně jako vaši předci jste s sebou nosili semena, která byla zásadní a nemohla být nikdy použita kvůli staré energii, jež tady na planetě vládla. Přinášeli jste si je sem s větrem zrození jako staré duše. A teď přichází ta důležitá část. Váš život právě teď je životem, jenž věděl o potenciálu změny na této planetě, která se právě děje. Tento posun na planetě je hluboký a zásadní. Mluvil jsem o tom tolikrát, ale nikdy ne tolik, jako v této době. Toto je čas posunu a změny. Existovaly informace, které říkaly, že musíte něco udělat, abyste se dostali z tohoto zdánlivého chaosu na této planetě. Bitva temnoty a světla je tady. Říkali jsme vám, že se to blíží a že v tom něco chybí – něco, co možná potřebujete, abyste toho mohli být součástí. Jednu z těchto důležitých věcí vám teď dnes předám, právě teď, podle toho, kdy to posloucháte (nebo čtete).

Víte, kolik párů chromozomů máte v těle? Většina by řekla: „Ano, víme, je jich 23.“ Byla to někdy pro vás záhada? Už jste se někdy podrbali na hlavě a pomysleli si: „To je ale zvláštní, to je divné číslo, protože všude kolem nás v biologii a fyzice je všechno dělitelné 4.“ Můj partner už o tom mluvil a má pravdu. Dokonce i vaše matematika, kterou používáte každý den, je chybná, měla by být založena na '12' . Když máte počet dělitelný 4, odhalí věci, které by výpočet dělitelný 5 nikdy neodhalil. Potřebujete ještě získat pár poznatků, které vám přinesou řešení záhad. Dokonce i záhady ve fyzice založené na '12' vám to snadno ukážou. Máte 23 párů chromozomů – to je zvláštní.

Řeknu vám něco, co zjistili někteří biologové. Pro mnoho z nich je to záhada. Výzkumníci, kteří studují antropologii a výzkumníci, kteří studují vaši DNA a DNA vašich předků, přišli se záhadou, že asi před 200 000 lety jste měli 24 párů chromozomů, které se změnily na 23 párů. Vědci, kteří to objevili a jsou dost odvážní, aby na to poukázali, vám řeknou: „Nezdá se, že by člověk pocházel z něčeho odtud, tedy z planety Země.“ A v tom mají pravdu. Drazí, nosíte v sobě DNA, chromozomální scénář z hvězd, a ne tady ze Země. A to, co je skryto, ba přímo ukryto a dosud nikdy nebylo skutečně vidět, je tento 24. pár chromozomů. Máte skutečně 24 párů, ale pouze 23 párů je viditelných vašimi přístroji, zatímco 24. pár je multidimenzionální. Také jsem vám již dříve řekl, že stále nemáte nástroj, který by jasně viděl multidimenzionalitu takovou, jaká je. Ono to přijde, ale teď to nemáte. Jakmile dokážete změřit, co je multidimenzionalita, ať už v biologii nebo fyzice, ukáže se vše, o čem zde mluvíme. Ještě to nedokážete, ale časem k tomu dospějete.  

Máte v sobě semeno a tím je 24. pár chromozomů, který pochází z hvězd. A teď vám řeknu, k čemu to je. Jste připraveni? JE TO PRO SOUČASNOU DOBU. Přál bych si, abyste si představili, jak zaléváte toto semeno, které jste vy všichni nesli pro lidstvo. Důležité je, že TEĎ je zapotřebí zasadit to semínko. Tato Země to nyní potřebuje. Tohle je návrat k základním informacím, které se učily v Lemurii. Jsou to posvátné základní informace z hvězd – informace o tom všem, co jsme vám po dlouhou dobu předávali: o tom, kdo je Duch, o soucitu a laskavosti, o nesoudícím, avšak milujícím Bohu. Tyto základní informace identifikují vyšší já a vy pocítíte své průvodce. Je to něco, co tato planeta bude potřebovat. Chápete, proč vám to předávám jako prvním? Je to pro staré duše, pro ty, kdo to poslouchají (nebo čtou).

Rád bych, pokud se tak rozhodnete, abyste si to představili nebo skutečně udělali, abyste věděli, jaký to je pocit: vložte semínko do země a řekněte: Toto je multidimenzionální pár, je pro lidstvo a my všichni jsme sem přišli, abychom jej obrazně vložili do země a zalili právě teď.

O to teď jde, protože tato planeta má potíže a snaží se ze všech sil zjistit, co chce. Říkám vám, nikdy nebyla taková doba, jako je nyní, kdy by většina lidstva zvedla ruku a řekla: „Chceme mír!“ Už to není o Východě a Západě, už to není o zemích a jejich vzájemných postojích, jednáních nebo jazycích, ale o tom, co teď lidé chtějí! Nikdy nebyla lepší doba než nyní, abyste Zemi naplnili slávou majestátnosti soucitu, laskavosti a vašeho skutečného původu. Zásadní duchovní pravda zachrání tuto planetu. A hádejte, kdo je vlastníkem této pravdy? To jste vy! Všichni lidé mají 24. pár chromozomů, vy jej však můžete aktivovat! A můžete to udělat prostřednictvím své vizualizace. Nyní je vhodný čas, protože planeta je na to připravena. Nikdy se nevyskytla taková doba jako teď, kdy by všichni lidé zvedli ruku při hlasování a řekli: Nastal čas požadovat mír. A vše, co tomu neodpovídá, porazíme. Chceme mír, teď je na pořadu dne! A pak přijdete vy a začnete aktivovat tento 24. pár chromozomů. A tohle, drazí, způsobí změnu.

To je to, kým jste. Toto jsou dnešní informace – a možná nejdůležitější zpráva, kterou jsem dosud pracovníkům Světla předal, těm, kteří to potřebovali slyšet. Kvůli tomu jste sem přišli! Chápete to?

Jsem do vás tak zamilovaný, protože klíčem pro budoucnost jste vy!

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Planting the Seeds Part 3  (The 24th Pair) - MP3 -  min. 15:28

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE

 

Zasévání semen 4 - Transformační energie

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 27. července 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

S ohledem na odpověď na otázku, která předcházela tomuto channelingu a s ohledem na to, co bylo metaforicky představeno v meditaci, nastal ten správný čas a místo pro to, co vám teď sdělím. Souvisí to s přeměnou jedné věci do jiné. V reálném světě vás játra chrání tím, že absorbují toxiny a přeměňují je, abyste mohli pokračovat v životě. Váš mozek interpretuje energie, aby vám pomohl přežít. To vše jsou transformační orgány, možná i víc.

Co je na této planetě právě teď zapotřebí, to jsou transformační energie, které přemění něco toxického v něco milujícího, v něco krásného. Budu o tom mluvit v této sérii. Mám ještě prosbu na ty, kteří právě teď možná poprvé poslouchají (čtou) tento channeling. Jsou ještě další tři předchozí channelingy, které bych si přál, abyste si poslechli (přečetli) před tímto channelingem. Bude vám to dávat mnohem větší smysl, drazí, pokud to tak uděláte.

Tohle je série, kterou jsem zahájil a která se zabývá semeny od Stvořitele. Tato semena jsou nyní ve vašem nitru. Přišla s vámi a jsou s vámi od vašeho narození. To vše je metaforické. Tato semena nejsou ve skutečnosti semena, znamenají něco jiného. Jsou to nádherné, zásadní božské koncepty speciálně navržené, aby byly zasazené, až nastane správný čas. Rozuměli jste tomu? Představují koncepty základních pravd daných původními hvězdnými semeny, těmi laskavými a vzestoupenými, jež jsou součástí vaší DNA.

Tento konkrétní channeling vám nebude dávat smysl, dokud si alespoň neposlechnete (nepřečtete) ten přecházející. V něm jsme vás vyzvali, abyste si uvědomili, že máte více než 23 párů chromozomů. Máte jich 24 a ten 24. pár je před vámi skrytý, protože je pro 3D zdánlivě neviditelný. Jako jakékoli jiné multidimenzionální věci jej nemůžete vidět. Jeden z největších vlivů na váš život, totiž gravitace, je také neviditelná. Je obrovská a ovlivňuje vše, co děláte. Ovlivňuje vaše přemisťování z jednoho místa na druhé, jak každý ví. Ale nemůžete ji vidět. Dokonce i vědci se snažili identifikovat její strukturu. Gravitace je multidimenzionální zdroj. Na této planetě je mnoho dalších multidimenzionálních věcí, které nevidíte, ale jsou uznávány. Dalším příkladem je magnetismus. Nevidíte ho, ale je součástí všeho, co je; každého motoru, který jste kdy navrhli, a je zapojen téměř všude do vašich technologií. Je neviditelný.

Takže máte 24. pár chromozomů, který je multidimenzionální a neviditelný a představuje hvězdné semeno. A minulý týden jsme vás požádali, abyste zaseli tato semena na této planetě, aby se lidstvo aktivovalo, probudilo a začalo si uvědomovat tyto pravdy. A proč jsem vás požádal, abyste to udělali? Protože je na to vhodný čas. Na Zemi nikdy dřív neexistovala tak specifická energie. Dalo by se říct, že tato Země je těhotná světlem – připravena zrodit světlo. A v tomto procesu se musí zapojit transformační energie, která pochází z implantovaného 24. páru chromozomů. Představte si na okamžik, že máte semínko, které zasadíte a které vám dává schopnost porozumět jazyku. Pokud toto semínko nebylo zasazeno, když nemáte schopnost porozumět jazyku, a pak přijde někdo, kdo tím jazykem mluví, nebudete mu rozumět. Kdybyste však měli implantovanou výuku toho jazyka, rozuměli byste mu. A o tom je tento čtvrtý channeling. Musíte „zasadit“ jazykového instruktora – musíte pochopit, že v sobě máte tento 24. pár chromozomů, který se nyní začíná otevírat a rozkvétat a obsahuje světlo a pochopení. Lidstvo samo nemusí rozumět detailům nebo duchovnosti, ale určitě pochopí, že se nyní ocitlo v bodě, kde ještě před pár lety nebylo. Takže dalším krokem je zasadit semínka transformace, získat „jazyk“ 24. páru chromozomů, což je zásadní duchovní poznání, které pak samo zvolna prostoupí a naplní lidstvo.

A poté začnete filtrovat to, co je toxické. Toxicita, drazí, je negativita, energie minulosti, stará historie. Válka je pro lidstvo toxická. Toxické pro lidstvo je neúcta k Zemi. A proto si právě teď vizualizujte, jak zaséváte semena, která jste vždy nosili s sebou a která se nyní probouzejí díky aktivaci 24. páru chromozomů (jak jsme o tom mluvili minulý týden). Probouzíte se, abyste začali filtrovat, přeměňovat a transformovat myšlenky, činy, nápady a koncepty, jež byly součástí světa vašich prarodičů. To vše začnou automaticky nahrazovat koncepty, které půjdou daleko za hranice toho, co si kdy lidstvo myslelo, že je možné: zbavit se válek, dosáhnout shody v tom, co skutečně na planetě chce. Lidstvo už nebude chtít rozpory, jež mívalo, rozpory, které ničí životy, rozdílné myšlenky, které vedou k válkám. Lidstvo nikdy nebude mít jednotný názor, vždy budou ti, kteří chtějí to a jiní zas ono. Ale obecně se můžete spolehnout na to, že lidstvo pozvedne ruce a prohlásí: „Víme, že už nechceme to, co jsme měli. Už nechceme to, co viděli naši prarodiče a jejich prarodiče. Chceme jemnost lásky, která se ztotožňuje s ženskostí. Chceme, aby nám Matka Země byla matkou a nikoli jen věcí, po které chodíme. Chceme, aby pro nás Matka Země a Otec Nebe znamenali víc než jen slova. Chceme, aby myšlenky a prvky lásky naplňovaly a prodchly naše každodenní životy, abychom se na lidi, věci a myšlenky dívali jinak, a aby bylo všude více laskavosti.“ To je to, co děláte.

Drazí, nic z toho nepřijde jen tak samo od sebe, na tom je třeba pracovat. Právě teď zaséváte semena transformační energie, aby lidstvo začalo filtrovat toxiny minulosti. Drazí, toto je nová doba a nemá to nic společného s náboženstvím. Je to nový způsob uvažování o vaší vlastní planetě a vašem vlastním světě. Začnete si uvědomovat, co je toxické pro vaši mysl a tělo, co chcete nechat za sebou, protože teď máte nástroje pro porozumění a filtrování. A to změní všechno. Celá tato série je o zasévání semen, se kterými jste se narodili a která jste si jen nosili s sebou, dokud nepřišel čas. Byl bych moc rád, kdybyste si celou tuto sérii vyslechli nebo přečetli víckrát než jednou. Protože opět prohlásím: Právě teď pro vás na této planetě nastal čas, jaký se nikdy předtím neobjevil, nikdy předtím! Proto jste přišli s očekáváním, že to bude takové, jaké to je.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Planting the Seeds Part 4 (Transformative Energy) - MP3 -  min. 14:44

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE