Zrušili jste zánik lidstva

06.04.2022 15:31


Zrušili jste zánik lidstva 

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy, 6. dubna 2022

Zdravím vás, drazí, jsem Kryon z magnetické služby.

Je toho tolik, na co se chceme podívat; zejména na věci, o kterých jsme mluvili – totiž cykly Země. Je mnoho věcí, kterým je potřeba věnovat pozornost, tolik věcí, které se dějí; a nejde jen o počasí. Tato planeta prochází také dalším cyklem, a je to cyklus, který jste vytvořili vy. Je toho tolik ke zvažování, a nic z toho není děsivé. Probíhají pomalu, a někdy ta pomalost jejich výskytu je to, co lidé vidí a dělá jim to starosti, obávají se toho, neboť nerozumí tomu, co se děje, kam to směřuje, a jaké potenciály vám přináší to, co se odehrává.

Někdy budu mít téma na celý měsíc – a tohle je jedno z nich; tento konkrétní měsíc bude tématem načasování. A podíváme se na načasování obecně, co to znamená, a načasování mnoha věcí; podíváme se také na vás a individuální načasování vašeho života a co by mohlo nastat, a některé věci, které jsme o tom řekli. Budeme mluvit o načasování Země právě teď; o akášickém načasování. Mnoho námětů týkajících se načasování bude na programu tohoto měsíce.

Tak tedy první z nich bude ten, který je předmětem dnešního dne: Načasování na planetě Zemi. Mohli bychom hovořit o cyklech, o kterých můj partner právě mluvil; ale vlastně nemusíme; jelikož jak postupujete, uvidíte, že máme pravdu.

A nastanou aha-efekty a pochopení, která tady dnes ještě nejsou; vše, co je zapotřebí udělat, je -počkat. Takže vás nemusíme přesvědčovat o tom, co bylo řečeno, jen čekat… a uvidíte. Země tohle dělá pravidelně; její cykly jsou velmi předvídatelné, jen se přesvědčte sami.

Takže je za tímto další cyklus, který probíhá? Řeknu vám, že cyklus, kterým planeta právě prochází, a který je velmi pozoruhodný, je cyklus vědomí.

Je možné, že v průběhu času se vědomí začíná zvyšovat, a sice v tom, jak lidé zacházejí s lidmi a jak o sobě navzájem smýšlejí? A historie, která se v minulosti neustále opakovala, by řekla: „Ne. Všechno, co máte, je válka. A pak nastane čas obnovy; poté znovu válka a zase obnova, a zas další válka.“ Takže když teď sledujete planetu, možná očekáváte další válku. Možná dokonce dostáváte nějaké náznaky, které by napovídaly, že válka bude; ale ne světová, drazí, to už je věc minulosti. Překročili jste mezník, pozoruhodný čas, kdy se stalo všechno možné. Začalo to v roce 1989 a dál; pak nastala precese rovnodennosti. Celé to načasování, načasování precese rovnodennosti znamenalo potenciál – zda ho Země uvidí a jestli se vědomí planety v tom bodě začne měnit nebo ne.

Podívejme se jen krátce na to, co jste předpovídali. Na určité úrovni jste to věděli; neboť ve vašich písmech jste předpověděli, že počínaje rokem 2000 budou války – možná nějaký Armagedon; něco strašlivého, co planetu navždy změní – takové bylo vaše proroctví. Všechny vaše filmy to ukazují – pozoruhodné – že se nějakým způsobem sami zničíte, nebo že vás zničí Země – všechno se to dá vidět, co jste očekávali. Vaše filmy vám ukazují očekávání ve staré energii; jen velmi málo filmů je o tom, jak lidé nadšeně očekávají skvělou budoucnost. (Kryon se směje.) To je totiž lidská přirozenost – taková, jaká je dnes být přitahován zkázou, strachem, hrůzou. A tak to tedy vidíte; ale to není to, co dostanete. Překročili jste ten milník vědomí – už před časem. Ale jsou tací, co řeknou: Ale o tom nemáme žádný důkaz! A přece – dali jsme vám ho – kousek po kousku, abyste se mohli podívat – na věci, které se čistí; na ty pozoruhodné věci, které se nestaly tisíce let… Jak se k sobě chováte, jaká máte očekávání ohledně chování k sobě navzájem. Co se stane, když se jedna země rozhodne napadnout jinou zemi. Pojďme si o tom promluvit.

V minulosti to bylo něco jako Tak jo – něco, co se absolutně očekávalo. Tak jste to dělali. Taky jste se třeba shromáždili kolem, udělali si piknik a sledovali, jak lidem stínali hlavy…To už se také neděje, změnilo se to. Co se děje dnes, když jedna země napadne druhou? Celý svět to sleduje. A co se očekávalo ve staré energii, už se nebude očekávat dnes. Nastane reakce – silná reakce na koncept staré energie, kdy jedna země pohlíží na druhou s tím, že ji chce. Takový byl starý koncept, o tom bylo dobývání a podrobování. Tato planeta zažila vlny dobyvatelů – jen se podívejte – jejich jména znáte. To také skončilo. Vidíte, že už nyní nastal posun ve vědomí na planetě, který vás dovedl až sem.

Co nastane zítra? Možná o tom budeme mluvit o něco později v Kruhu dvanácti; ale načasování a vlny změn už jsou tady. Cyklus, o kterém hovoříme, není cyklem na této planetě; je to něco, co už jsme viděli v této galaxii. Neboť posun vědomí nastává na jedné planetě za druhou, když dosáhnou bodu rozhodnutí (některé učiní toto rozhodnutí a jiné ne; a pak prostě zůstanou tak jak jsou).

Představte si, že vaše planeta se nikdy moc neměnila – co se stalo v minulosti, stane se v budoucnosti, a není šance, že by se to nějak zlepšilo… Tak tedy pokud to tak je, proč potom tolik zájmu o jednotlivce? – to tady nikdy předtím nebylo. Drazí, sledujte, co nyní děláte. Vůdci, mluvím k vám – pozorně sledujte, co děláte; je to vědomí staré energie, co jste udělali v uplynulých několika stovkách let? Nebo je to něco, co lidé už nebudou tolerovat? Opatrně – protože tohle jsou nové časy, a světlo se začíná objevovat. Vůdci, pokud budete dělat nesprávné věci, věci, které se neslučují se soucitem a s vyšším vědomím, jako vůdci dlouho nevydržíte. Přichází to. Říkám to už léta. Říkám to už léta vládám a jejich představitelům – nemůžete pokračovat s tím, že se budete chovat stejně jako dříve; protože vám to nepřinese stejné výsledky. Obyvatelé, kterým vládnete, začínají projevovat větší zájem, mění se, začínají projevovat soucit jeden s druhým. To by si vůdci měli začít uvědomovat a zrcadlit to, pokud chtějí zůstat u moci. To jsou věci, o kterých mluvíme už tak dlouho, že přicházejí; a nyní je můžete vidět.

Vaše planeta vstupuje do cyklu opravy; a spolu se změnami počasí tento cyklus opravy má zachovat život na planetě – tak abyste tady zůstali a nebyli odsouzeni k záhubě ve válce nebo Armageddonu. V roce 1993 jsem dal svému partnerovi slova, která vložil do malé knihy s názvem Konec času (Kryonova kniha 1 - Konec času). Byl to popis konce času – konce starého času. A v té knize úplně první věc, kterou měl napsat, bylo toto: Nebude žádná konečná zkáza. To zcela protiřečí každému písmu, které znáte a které tvrdí, že bude. A bylo to velice kontroverzní; a nyní se to stalo – propluli jste rokem 2000, překročili milník 2012, a teď jste tadyv prvním z mnoha cyklů oprav, kde uvidíte změny, které nastanou, když se množství lidí začne probouzet k soucitu a starosti o druhé, a budou očekávat od svých vlád totéž.

První cyklus oprav začal. A vy jste tady, abyste byli u toho – pracovníku světla, dále vysílej své světlo – k čelním představitelům, ke všem, kteří to potřebují, k jiným, kteří nevěří, že tato planeta přežije; ukažte jim, že jste toho hodni – že jste se skutečně všichni narodili velkolepí. A nyní se ta velkolepost může začít projevovat směrem k lidem, a světlu, které přichází směrem k vám.

Jsem Kryon, zamilovaný do lidstva – z dobrého důvodu.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – You Voided the End of Humanity – MP3 -  min. 11:40

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Dagmar H. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE.