Březen 2017

08.03.2017 10:30

 

Fotka uživatele Monika Muranyi.

Drazí Kryonovy příznivci,

 

vítáme vás v energii blížícího se jara. Úvodní fotografie je z Kryonova řeckého pobytu pro bohyně. A jsou na ní hned 3 sestry/kněžky/bohyně z Kryonova týmu. Vpředu Kahuna Kaleiiliahi (od Lemurijského chóru 2012, kde byla důležitou součástí všech obřadů, havajská kněžka, která zahajuje nejdůležitější obřady vzdáním úcty našim hvězdným předkům, Gaie...); vpravo Dr. Amber Wolf alias Mele´ha, hlavní lemurijská kněžka, zakladatelka nového Lemurijského sesterstva (znáte z Kryonových channelingů pro LS; tato fotografie je z jejího FB profilu) a vlevo v přední řadě Monika Muranyi (zatím znáte z článků o Uzlech a nulách Země, ale již brzy se zde o ní dozvíte více). A teď už vám přinášíme nejnovější překlady Kryonových channelingů:

1) 08.03.2017 - a dnes je to hned trojice příspěvků od sestry/bratra Kryona ;-). První je složený ze dvou channelingů, proto má dva názvy: Přechod; Nic není jen náhoda. A pak dále dva kratičké příspěvky složené z tzv. Marshmallow Messages za Leden 2017 a Únor 2017.

2) 15.03.2017 - Odolný člověk, tak se jmenuje channeling, který Kryon předal den po tom, který jsme zveřejnili minulý týden.

3) 23.03.2017 - dnes máme pro vás další channeling, tentokrát s názvem Vyšší pravda - Nová dualita a brzy přidáme ještě jednu novou informaci... 

4) 28.03.2017 - a měsíc březen zakončíme poselstvím s názvem Odpojit vagóny s nákladem. Toto poselství uzavírá takovou trilogii channelingů - první se jmenoval Vyšší pravda - Nová dualita (viz předchozí příspěvek) a druhý Léčení Akášických zranění (přinesli jsme minulý týden). Všechny tři byly přijaty v říjnu loňského roku a najdete je tedy zde.

 

Krásný zbytek nového měsíce.

 

S láskou,

 

Kryonův český tým