Červen 2019

04.06.2019 20:43

Srdečně vás zdravíme, drazí,

 

akce jsou již zveřejněny (ještě vám brzy napíšeme o dalším online webináři Hvězdné brány, záznam toho z 3. června naleznete zde: https://www.crowdcast.io/e/stargateprague - tento link funguje nejlépe na Google Chrome), o většině produktů již víte, tak rovnou k nejnovějším příspěvkům:

1) 04.06.2019 - dnes definitivně uzavíráme kapitoly navíc ke knihám Moniky Muranyi (nebo alespoň těm, které dosud zveřejnila). Ta dnešní se jmenuje Elementálové a je z knihy Vliv Gaii.

2) 11.06.2019 - dnešní příspěvek jsem si velmi ráda připomněla - je totiž z akce, které jsme se také zúčastnili (3 spoluorganizátoři pražské akce a jeden z překladatelů - a ten také tento channeling přeložil). Chtěli jsme se připravit na akci v Praze. Nezapomenutelný zážitek... a také snadno zapamatovatelné datum ;-) (5.5. v roce jedenáctky). Kryon ve Florencii - 2.

3) 19.06.2019 - dnes nám Kryon odpoví na otázku Jak vás vidí Bůh?

4) 26.06.2019 - v tomto počasí jsme se tentokrát rozhodli pro připomenutí krátkých úryvků z Kryonových knih, které Lee posílá coby tzv. Marshmallow Messages - a to za období únor-květen 2019. Najdete je zde.

Ale protože se blíží čas dovolených, mnozí poputují k moři nebo třeba jinam k vodě, a tak jsme vám chtěli povědět ještě něco o knize, kterou jsme vám již před časem představili. Jmenuje se Probuzení vnitřního delfína a to doplnění textu najdete hned v úvodu.

 

Na viděnou opět příště a pokud se chystáte na dovolenou, tak šťastnou cestu a báječné zá/pro-žitky ;-).

 

Za Kryonův tým M.K.