Leden 2018

03.01.2018 20:58

Fotka uživatele Monika Muranyi.

 

A je to tady - další rok, tentokrát však s trochu jiným nábojem...

Zde je takové připomenutí toho, na co se můžeme těšit - co nám tento rok naznačuje numerologicky:

Číslo 2 - představuje dualitu. Volíme si mezi dvěma polaritami - tím lidským a tím božským (případně se je učíme sladit, vyrovnat...).
Číslo 1 - ukazuje nové začátky, může znamenat číslo jednoty a vypovídá také o "já".
Číslo 8 - roky s touto číslicí na konci jsou v historii naší země často dost přelomové. Numerologicky je to veskrze praktické číslo, představuje strukturu, praktické záležitosti a zhmotnění, ale přináší také hojnost  (nejen z hlediska bohatství, ale také třeba hojnost lásky, zdraví apod.) ovšem jak naznačují předchozí 2 číslice, záleží na tom, jaký k tomu zaujmeme postoj. Co zasejeme, to sklidíme. V nové energii to platí více než kdy dřív.

A k tomu všemu nám silně napomáhá číslo, které získáme po sečtení všech těchto číslic - 11! (Pokud je výsledkem mistrovské číslo, číslice už se dál nesčítají.) A to, jak víte, znamená osvícení! Měli bychom tedy mnoho záležitostí pochopit, jasně se odhalí naše cesta - především v záležitostech, které jsou naznačeny výše...

 

No a jak víte, 11 je také Kryonovým číslem a tak věříme, že není náhoda, že právě letos nám synchronicita pomohla a v září tohoto roku bychom měli u nás přivítat Lee Carrolla. Informovali jsme o tom ostatně již před vánoci. Opakujeme ale, že je to vše ve stádiu příprav, uzavírání smluv apod. Jakmile budeme znát podrobnosti, dáme vám vědět tady i prostřednictvím Facebooku. Pravidelní odběratelé Kryonových knih navíc pravděpodobně dostanou upozornění prostřednictvím e-mailu a to jako první. Mějte prosím trpělivost.

A nyní již k aktuálním příspěvkům:
 

1) 03.01.2018 - pro začátek přinášíme pouze takzvané Marshmallow Messages za prosinec 2017. Příště už budou opět nové překlady.

2) 09.01.2018 - a prvním letošním překladem je Evoluce lidské duše.

3) 17.01.2018 - přesně 4 měsíce po přijetí vám přinášíme překlad channelingu pracovně nazvaného Kryon v Madridu.

4) 24.01.2018 - Ztělesnění Boha - část 2.

5) 31.01.2018 - a na závěr tohoto měsíce - Načasování.

 

Přjeme vám příjemný start do nového roku a kéž nám splní naše největší přání (na kterých jsme se také přičinili a která jsou v našem nejvyšším zájmu...).

 

S láskou za Kryonův tým,

 

M.

 

Fotka uživatele Monika Muranyi.