Prosinec 2019

05.12.2019 14:38

Zdravíme vás, drazí, v posledním měsíci roku 2019.

 

A ještě než se pustíme do pravidelných příspěvků, dovolte, abych vás upozornila na webinář "Supercharging Abundance" ("superdobití hojnosti") od Hvězdné brány, který zveřejnili Prageet s Julieanne jako přípravu na akci: Celosvětové setkání ve Slovinsku 2020 - Plán (projekt) hojnosti - Urychlení vaší unikátní životní cesty.

Tento webinář najdete nově přidaný těsně nad možností přihlášení na workshop - je tam zvlášť anglické video a teprve pod ním je audio s českým překladem - není to úplně ono, bylo to dlouhé video a já se slyšela až dodatečně (do sluchátek jsem poslouchala originál). Polepším se... ;-). Pokud chcete poslouchat s českým překladem, ztlumte si zvuk u videa. Nicméně webinář byl prostě úchvatný a meditace opravdu silná. Na tuto akci se těším čím dál víc... už teď přináší své ovoce - věřím, že i vám, kdo už jste se na ni přihlásili.

A když jsme u Hvězdné brány - pokud jste se zúčastnili akce Hvězdné brány v Praze v srpnu tohoto roku, pak by vám již brzy měl přijít mail do Julieanne a Prageeta se záznamem z této akce. Pokud jste se této akce nezúčastnili, měl by být záznam k dispozici i pro vás, ale pochopitelně již za poplatek. Cenu nám zatím nesdělili. Jakmile budeme znát podrobnosti, dáme vědět.

No a teď již ke Kryonovi:

 

1) 05.12.2019 - poslední, pátý záznam z Kryonovy cesty na Velikonoční ostrov z roku 2018 - Kryon na Rapa Nui - den 4.

2) 10.12.2019 - ještě než vložím dnešní příspěvek, mám zde zprávu pro ty, kteří cítí propojení s Lemurijským sesterstvem (mám na mysli i muže) - zde je takové závěrečné shrnutí (zprávu) před koncem roku. Ale teď již tedy k příspěvku od Kryona. Mám dojem, že je velmi příhodný a skvěle načasovaný ;-). Jmenuje se Temné dny světla.

3) 19.12.2019 - dnes vám přinášíme překlad Kryonova channelingu s názvem Seznam.

4) 23.12.2019 - a v tomto svátečním čase vám přinášíme překrásný channeling z konce roku 2016. Myslím, že je pro toto období více než ideální. Překrásné svátky a mnoho požehnání nejen pod stromečkem... A zde tedy channeling od Kryona: Reflexe na konci roku.

 

Překrásný adventně sváteční čas.

 

Za Kryonův tým

 

M. K.