Říjen 2014

09.10.2014 00:00

 

 

Zdravím vás přátelé!

 

Je tu opět další várka nádherných poselství od Kryona.

1) 09.10.2014 - Hned to první je velmi zajímavé. Byl to úplně první letošní channeling a nese název Poselství pro rok 2014. Ten se sice už pomalu ale jistě přibližuje svému konci, nicméně i tak je to velmi zajímavé "počtení". Je rozdělené do dvou částí (obě vloženy do stejného souboru) a Kryon v něm oslovuje skupiny pro někoho nečekané - politiky, byznysmeny a dokonce i diktátory. I když ale třeba nepatříte ani do jedné skupiny, myslím, že to jsou přínosné informace pro nás všechny.

2) 15.10.2014 - Dnes opět přinášíme jeden z letošních channelingů. Tento nese název Urychlovací systémy. A v souvislosti s ním si dal kolega práci a nalezl všechny důležité channelingy na téma  "innate"  (vrozená inteligence našeho těla) a tak jsem je umístila do zvláštní záložky v sekci Channelingy dle témat. Ostatně Kryon o tomto systému hovoří tak často, že už si to záložku dávno zasloužilo ;-).

3) 22.10.2014 - Tentokrát jsme tu s dvěma novými příspěvky. Ten první je kratičký, jedná se o pravidelné Marshmallow Messages, tentokrát za srpen 2014. A dalším je channeling z roku 2008 s názvem Nová energie. Za tu dobu už se stalo velmi mnoho věcí a mnoho se toho změnilo, koneckonců teď žijeme v "nové nové energii", jak se smíchem říkává Kryon, ale i tak je toto poselství stále platné a své místo mezi překlady si rozhodně zaslouží. Koneckonců ho Lee tenkrát sám označil jako důležité, takže věřím, že i vy si tam najdete "to své".

4) 29.10.2014 - A tento měsíc uzavíráme "horkou novinkou" - poselstvím z června t.r., které nese název Co přichází.

 

Naviděnou u listopadových příspěvků.

 

S láskou,

 

 

M.