Srpen 2015

04.08.2015 22:55

 

Drazí Kryonovi příznivci a přátelé,

 

 

ani nepamatuji, kdy jsme naposledy zahajovali tak čerstvými příspěvky... Tak se do nich hned pustíme.

1) 04.08.2015 - tím prvním jsou takzvané Marshmallow Messages na červenec 2015. A tím druhým je channeling přijatý přesně před měsícem! Jmenuje se Zpráva uprostřed roku 2015 - pospíšili jsme si s překladem, protože neuškodí zjistit, jak si všichni společně vedeme... Jen ještě malý dovětek. Při poslechu nejnovějších záznamů (z minulého víkendu) mi utkvěl jeden úryvek, o který se s vámi teď podělím. Kryon opět zdůrazňuje důležitost soucitu a soucitných činů - ale že tím rozhodně není myšlen selektivní soucit! To znamená, že třeba jdeme a pomůžeme člověku bez domova, přispějeme někomu skutečně chudému, ale pak přijdeme domů a nenávidíme bohatého "souseda"... Kryon se sice smál, ale stojí to za zamyšlení, že? 

2) 11.04.2015 - je právě za minutu dvanáct (půlnoc) a my přinášíme další Kryonovo posleství. Jmenuje se Neznámá historie Země a bylo přijato přesně před 4 měsíci. A pak jsem ještě po poslechu jednoho z nejnovějších Kryonových channelingů ucítila impulz sednout a sepsat, co se nějakou dobu "klubalo". To protože Kryon v něm hovořil o něčem, co doplnilo a potvrdilo skládačku, která se před námi poskládává... je to sice osobní článek (nikoli od Leeho), ale vychází z Kryonových aktuálních sdělení a vlastně i částečně z toho, co jsem před nedávnem překládala v jeho knihách. Nebudu to dlouze obcházet, ten článek se jmenuje Až příliš sluneční aktivity?

3) 18.08.2015 - v dnes vloženém poselství Kryon hovoří o neustálých změnách na mnoha úrovních, které jsou nyní již naší každodenní záležitostí - věci se neustále mění a už vždy budou. A jak si s tím poradit, o tom je právě tento channeling Práce s novým normálem.

4) 26.08.2015 - a patrně posledním srpnovým a tedy i prázdninovým příspěvkem je channeling s názvem Trojice, který je o vyvíjejícím se lidském vědomí a fungování možná lehce nečekané "trojice mozků"...

 

A touto myšlenkou dnešní úvod zakončíme. Tak zase za týden.

 

Za Kryonův český tým

Marie K.