Ve vašem hlase je síla

22.11.2021 23:45

OTÁZKA:
"Drahý Kryone, řekl jsi, že ve vyslovení hebrejských názvů vrstev DNA je síla. Můžeme aktivovat vědomí této DNA tím, že ji vyslovíme při modlitbě či zpěvu? Takto bychom měli používat jejich jména?“

ODPOVĚĎ:
Všechny hebrejské znaky a mnoho Božích jmen v hebrejštině je spojeno s určitou energií. Když je vyslovíte nahlas, nesou energii, na kterou Gaia odpovídá. (Mimochodem, používat Lemurijštinu by bylo ještě lepší, pokud byste ji znali.)

Ale tyto věci nejsou doopravdy zapotřebí proto, aby se kterýkoli člověk stal osvíceným nebo aby aktivoval svou DNA či se posunul na další úroveň. Jednoduše jsou součástí obrovské krabice nástrojů energetických atributů, které jsou na Zemi proto, aby vám pomohly ve vaší rovnováze.

Jediný důvod, proč by DNA odpovídala na jakýkoli zvuk, který vydáte v jakémkoli jazyce, je ten, že ho spojíte se svým záměrem. Žádný znak či slovo v jakémkoli jazyce nemají moc sama o sobě.

Vyslovení jakéhokoli slova je mocné, když ho zkombinujete s tím, co o něm víte, co v daném jazyce znamená a co znamená pro vás.

Já vím, že toto není něco, co by o tom někteří chtěli slyšet, proto mnozí vyvíjejí energetické atributy založené na slovech a tónech. Jako kdybyste mohli jít kolem, starat se o sebe a pak byste zaslechli některé z těchto slov a náhle by vás to ovlivnilo.

Skutečná věda za tónováním dávných slov odhaluje, že skutečná síla přichází, když tóny spojíte s vědomím činu.

A tak je to meditační technika a nejen zvuk, co vám náhle magicky pomůže.

— Kryon z magnetické služby
 

P.S.: Chcete se dozvědět, jaké jsou vrstvy DNA, jaká jsou jejich hebrejská (a někdy i lemurijská) jména a v čem spočívá jejich funkce? Dozvíte se to v Kryonově knize Dvanáct – 12 vrstev DNA. Kniha Dvanáct :: Kryon CZ (webnode.cz)