Duben 2018

03.04.2018 22:00

 

Drazí Kryonovi příznivci,

 

jako každý měsíc vám přinášíme nové překlady Kryonových channelingů. Než k nim ale přikročíme, dovolte nám ještě několik "provozních informací":

V první řadě - pro případ, že byste tuto informaci nezaznamenali v Kryonově Knize Čtrnáct, na Facebooku, v mailu (pokud pravidelně odebíráte Kryonovy knihy) ani zde na webu, tak pro jistotu ještě jednou upozorňujeme, že již za necelých šest měsíců dorazí KRYON s Leeovým týmem do Prahy!!! A tak máte možnost zúčastnit se jejich dvoudenního semináře v divadle Hybernia. Pokud máte o tuto akci zájem a také se na ní těšíte, pak vězte, že čím dříve vstupenky objednáte, tím budou levnější a tím blíže pódiu budete... Zájem je veliký, tak neváhejte příliš dlouho. A to jsme ještě nezveřejnili tuto možnost pro návštěvníky ze zahraničí... 

 

Dále mám informace ohledně Lemurijského sesterstva. Možná jste zaznamenali, že učení LS se v poslední době proměňuje a to je teprve začátek (viz poslední tři Kryonovy channelingy pro LS)!!! Vývoj nastává i uvnitř (ne vše je již patrné) a tak zde pro vás mám několik nabídek:

- Pro ženy, které cítí volání sesterstva, pořádám setkání na Vyšehradě v sobotu dne 23. června (více informací po rozkliknutí odkazu). Ještě zbývá několik míst, pokud máte zájem se přidat... 

- Dále jsem se rozhodla nabídnout ještě jednu možnost hromadné objednávky CD  Posvátných Lemurijských písní. Můžete si je i sami stáhnout (a výrazně levněji) přímo z webu Amber Wolf, ale pokud upřednostňujete CD, tuto možnost (na delší dobu nejspíš poslední) uzavírám na konci dubna!!! 

DOPLNĚNO 17. dubna - jednali jsme s Amber ohledně vydání karet Lemurijské kódy pro aktivaci v češtině. Bohužel tyto karty budou k dispozici pravděpodobně až na Kryonově akci v září. Pokud tedy máte zájem o anglickou verzi (případně i s pdf překladem), můžete si je také objednat a to rovněž do konce dubna! CD i karty mohou objednávat pochopitelně i muži. Nejsou určeny specificky pouze ženám.

 

No a nyní již konečně k nejnovějším překladům:

 

1) 03.04.2018 - a začneme hned třemi přírůstky. Máme trochu spoždění s tzv. Monday Marshmallow Messages, tedy kratičkými úryvky, které Leeův tým vybírá a rozesílá téměř každé pondělí e-mailem. Dnes tedy vkládáme MMM za Leden 2018 a také Únor 2018. A krom toho ještě pokračování minulé zásilky - totiž channeling v souboru s názvem Kryon v Argentině - neděle 1. A pro tentokrát je toho již více než dost, takže...

 

2) 09.04.2018 - tento týden přicházíme o chvilinku dřív, abychom vám předali Kryonovu zprávu o tom... Jak funguje strach.

 

3) 18.04.2018 -  A je tu první překlad letošního channelingu - dokonce poměrně nedávného. Příští týden bude následovat jeho pokračování. Ten dnešní nese název Heavy Lifting (Náročné pozvedání) .

 

4) 25.04.2018 - dnes navážeme opět čerstvým channelingem - a to ze stejné akce, jaký byl ten minule zveřejněný. Nese název Falešné zprávy - Fake News. A ještě připomínám, že v pondělí 30. dubna uzavírám asi již poslední možnost k objednání karet LS v angličtině (budeme vydávat dále v češtině, ale potrvá to) a na delší dobu také možnost objednat CD s písněmi Lemirujských sester (odkazy v úvodu). 

 

Na viděnou opět příště.

 

 

Za Kryonův český tým MK