Duben 2020

08.04.2020 00:13

Na obrázku může být: one or more people , crowd , night a indoor

Zdravíme vás, drazí,

 

 

a opět vám přinášíme nejnovější překlady Kryonových channelingů - a nejen to, co je nejnověji přeložené, ale dokonce jsou to i velmi čerstvé zprávy (z března tohoto roku). A krom toho i jedna důležitá zpráva. Už dlouho jsme vám slibovali přinést více informací o dalším setkání s Kryonem v Praze. Možná jste již sami postřehli v úvodu tohoto webu nebo na Facebooku, ale pro jistotu ještě zde - veškeré informace najdete na webu: https://kryon-praha.cz/index.php/cs/. Moc se těšíme na opětovné shledání s vámi. A nemůžeme se dočkat, jaké zprávy nám Kryon přinese...

Na obrázku může být: 1 person, standing , ocean , sky , cloud , wedding , outdoor , water a nature

1) 08.04.2020 - v uplynulých dvou týdnech jsme vám již představili 4 channelingy z Kryonovy cesty po Islandu. A protože zde předal celkem 11 krásných a zásadních zpráv pro tuto dobu, budeme v tom pokračovat. Pro tento týden je zde překlad channelingů č. 5 a 6, ve kterých nám Kryon představil písmena L + A ve spojení se slovem ISLAND. Věřím, že vás opět velmi potěší a také povzbudí...

2) 11.04.2020 - pro dnešek, mimo pořadí, vkládám krátkou zprávu od kolegy Ládi Mlčáka ke Kryonově zářijové akci.

3) 14.04.2020 - opět pokračujeme v Kryonově sérii z Islandu a to písmeny N + D. Příští týden budeme pokračovat...

4) 18.04.2020 - prosím nepřehlédněte - do úvodu těchto stránek jsem právě přidala pozvánku na  online setkání Hvězdné brány ZDARMA - Urychlení probuzení lidstva - jde o 4denní webinář (vždy po třech hodinových blocích, včetně překladu do češtiny, ale můžete si vyhledat i originál). Je před námi nádherná možnost spolu-tvoření. A mimochodem, Prageet několikrát týdně vysílá z domova povídání a meditace - pokud nehovoříte anglicky, do jejich zkráceného shrnutí se pustila Pavla Gondeková a budeme je postupně přidávat - na web Hvězdné brány.

5) 21.04.2020 - včera Jules s Prageetem zveřejnili krátké video coby pozvánku na událost, na kterou jsem vás pozvala minule - odkaz na video (s titulky) je zde: https://www.youtube.com/watch?v=b0mZ8sGcv-w. A aktuální Kryonův překlad? Další dva channelingy z jeho Islandské cesty (2v1) - Ledová jeskyně a Na co bych se měl/a zeptat?

6) 29.04.2020 - a na závěr tohoto měsíce i poslední ze série Kryonových channelingů z cesty po Islandu - nese název Korona 2. A od příště se můžete těšit opět na další (tentokrát kratší) sérii... Pro tentokrát vás prosím ještě o to, abyste věnovali pozornost ONLINE 4 denní akci Hvězdné brány ZDARMA a nese název Urychlení probuzení lidstva, která začne již zítra, tedy 30. dubna - máme možnost učinit obrovský skok jako lidstvo i jako jednotlivci. Pokud to s vámi rezonuje, přidejte se k nám. Čím více nás bude, tím krásnější, rychlejší a láskyplnější změnu přineseme na planetu. Možnost svobodné volby zůstane všem i nadále, jen více posvítíme, aby všichni měli lepší rozhled a uviděli tedy, že již nastal čas pro to, aby se mohli rozhodnout skutečně dle svého srdce a troufnout si žít lépe v rámci svých vyšších potenciálů... prostě velký evoluční skok.

 

S láskou za Kryonův tým,

 

 

M.