Květen 2015

05.05.2015 23:45

 

Zdravím vás, drazí, 

 

je tu měsíc květen, měsíc tradičně spojovaný s láskou a tak vám přinášíme další láskyplná poselství...

1) 05.05.2015 - zahájíme hned prvním letošním channelingem s názvem "Rok 2015". A i když už jsme téměř v polovině roku, je to poselství úžitečné. A zároveň také připojujeme dopis o zkušenosti s neutrálním implantátem, jak ji prožil Matouš Křístek. (Pro připomenutí - tzv. neutrální implantát je vlastně odblokování a osvobození se od karmy, které Kryon detailněji popisuje v knihách Jedna a Dvě, které jsou nyní dostupné i v češtině.)

2) 08.05.2015 - dnešní channeling může být pro někoho možná trochu kontroverzní, ale opět poskládává pár dílků do veliké skládačky o tom, jak věci fungují... jmenuje se Výzva linearity. Nyní jsou tedy na tomto webu všechny přepisy channelingů do roku 2004 včetně - alespoň všechny, které nejsou v knihách.

3) 12.05.2015 - překlad, který přidáváme dnes, měl docela složitou cestu. Zaujal mne hned na první poslech a stále jsem jej vedla v tabulce jako důležitý pro přeložení. Jenže se na něj delší dobou "náhodou zapomínalo", pak když už byl někomu přidělen, tak ten člověk prostě v tu chvíli překládat nemohl a pak zapadl v zapomění a úplně naposledy došlo k záměně. Několikrát už jsem ho chtěla ze seznamu vyškrtnout, ale když jsem si ho pro jistotu poslechla znovu pro připomenutí, tak tam byl zase ten zvláštní pocit... No až mi došlo, že ho asi mám přeložit já. A kouzelné je, že nádherně zapadl mezi jiné dva příspěvky, ke kterým se báječně hodí, i když souvisejí jen částečně - tím prvním je Výzva linearity, kterou jsme zveřejnili minule. Ten druhý bude teprve následovat a to pravděpodobně začátkem příštího týdne. Teď už ale k tomu "toulavému" příspěvku - jmenuje se  Větší Akášický systém  a je z července 2012.

4) 14.05.2015 - Zodpovědnosti pracovníka světla - ano, slovo zodpovědnost je skutečně v množném čísle - je jich hned několik. Ale není to výčet toho, co "musíme", ale Kryon naopak přináší spíše praktické typy na to, jak si poradit v mnoha (každodenních) situacích... :-)

5) 19.05.2015 - a toto je příspěvek, o kterém jsem se zmiňovala před týdnem. Je kratičký a je k němu připojeno video, které ukažuje naši skutečnou podobu, která je před námi ale (zatím) skryta, dokud jsme v lidském těle: Vyzařování Já Jsem.

6) 21.05.2015 - opět se vracíme do roku 2005. Tentokrát, aby nám Kryon pověděl něco na téma Neviditelné věci. Velmi zajímavý úhel a dobrý argument pro rozhovor se skeptiky... :-)

7) 27.05.2015 - dnes zabrouzdáme "už" do roku 2006 :-). Ptali jste se někdy, co se děje, když člověk zemře? Co se stalo s těmi, které milujete, ale oni už nejsou vedle vás, abyste se jich mohli dotknout... kam odešli? O tom a také dalších souvisejících věcech je tento channeling s názvem Kde je teta Marta?.

8) 29.05.2015 - tato zásilka je tak trochu neobvyklá a to tím, že tento channeling má stejné jméno jako jiný předaný v roce 2010. Přesto však nejde o zdvojení obsahu. Tento příspěvek je z roku 2006 a jmenuje se Vnímání Boha. A rozhodně stojí za přečtení. Ale to ostatně každý Kryonův channeling :-).

 

Na viděnou opět v příštím měsíci.

 

S láskou za Kryonův český tým 

 

Marie

P.S.: Úvodní fotka je z Leeovy cesty po Itálii - konkrétně z Etny - při které přijal další nesmírně silná poselství od Kryona.