Prosinec 2015

01.12.2015 23:24

 

Zdravíme vás, drazí,

 

a jdeme do finále roku 2015, druhého roku dle "nového počtu"! No, vypadá to, že se kdesi v pozadí chystá "velké finále", tak uvidíme, co nám všem přinese. Možná něco z toho, co Kryon naznačil ve svých poseldních channelinzích (ten nejnovější jsme vám přinesli minulý týden - a k němu se vztahuje i fotografie v tomto úvodníku - nápis hlásí "Probouzení naší pravdy")... 

 

Ale nepředbíhejme a pojďme se raději podívat, co jsme pro vás nachystali:

1) 01.12.2015 - hned na začátek tu máme dva příspěvky. Tím prvním je channeling přijatý přesně před 4 měsíci a jmenuje se Budoucnost DNA - jak se dočtete, některé věci už jsou skutečně "na dosah". A dalším příspěvkem je úryvek z Kryonovy Knihy Devět, která si sice na své vydání eště pár měsíců počká, ale už nyní ji pro vás překládám a je skutečně na co se těšit. Každopádně na mne "zacinkal" jeden úryvek, který si zasloužil zveřejnit už teď. Myslím, že se mnohým z vás bude velmi líbit... jmenuje se Oslavte zrození a je přímo určený pro toto období v roce...

2) 08.12.2015 - je mi ctí, že vám mohu představit další zásilku. Dnes vám totiž přinášíme velmi zásadní sérii celkem třinácti krátkých channelingů (seskupili jsme je do 3 částí) z velmi speciálního místa na této planetě. Ta zásadnost možná není ani tak ve slovech jako spíš v energiích a pochopení, které z nich vyplývá. A také v tom, co se tou Kryonovou cestou otevřelo (a v některých případech i uzavřelo). Mnohé věci zapadly na své místo... Užijte si tedy první část channelingu s názvem Kryon v Izraeli 2015. Celá cesta měla podtitul Návrat Mistrů a je myslím o to silnější, že právě teď slavíme advent, tedy dobu, kdy společně "čekáme na zrození Krista". Dobu, kdy oslavujeme narození (i když historicky proběhlo v trochu jinou dobu) Mistra Lásky - Žida Ježíše (jak mu říká Kryon). 

A pak ještě jeden "bonus" - občas se nás ptáte na další Kryonovy channelery v ČR, na to, v čem se Kryonovy knihy liší od ostatních zveřejněných channelingů a také na Leeovu návštěvu v ČR a proto jsme se to pokusili krátce shrnout zde: (viz Knihy - Obecné informace)

3) 15.12.2015 - další týden, další část z Kryonovy úžasné cesty s názvem Návrat mistrů - tato část je kratší, nijak to ale neubírá síle informací a nádheře, která z něj proudí... Užijte si toto další poselství s názvem Kryon v Izraeli 2015 - část 2

4) 22.12.2015 - a Slunovrat oslavíme závěrečnou částí - Kryon v Izraeli 2015 - část 3. Přejeme vám nádherné svátky - pokud možno prožité v klidu, radosti a pohodě. A ať už je prožijete se svými blízkými a milovanými nebo v rozjímání, věřím, že se alespoň na chvilku setkáme při meditaci a posílání světla těm, kteří v tuto chvíli procházejí nejtěžšími výzvami (obecně). Jistě nám v tom pomůže i vánoční úplněk a asteroid, který má na štědrý den prolétat nejblíže Zemi a jistě nám nese zajímavou zásilku energií... 

Mimochodem, věděli jste, že krom speciální role, kterou na sebe židovský národ vzal, tak další "komplikaci" představuje samotné to místo? Protože oblast kolem rovníku má velmi nevyrovnané energie a pro jednotlivce je extrémně obtížné dosáhnout rovnováhy. I proto byl na Blízkém východě vždy takový neklid. A proto, když se jim podaří to zvládnout, bude to mít obrovský vliv na celou Zemi. A právě proto potřebují naši pomoc... Čím blíže k pólům, tím to máme s rovnováhou snazší... (Kryonova informace z Knihy 9.) 

A ještě malinký dáreček v podobě velmi krátkého úryvku od Kryona: Různé druhy zkoušek. Věřím, že vy v této obvykle uspějete. :-)

5) 29.12.2015 - no a je tu závěr roku! A právě pro toto období předal Kryon před dvěma týdny poselství s názvem Konec roku 2015, které vám dnes přinášíme... Věřím, že to mnozí cítíme stejně... ale vždy je to jako pohlazení, objetí od přítele, číst tato slova od Kryona.

A v rámci "inventury" jsem zjistila, že jsme zatím ještě nezveřejnili tzv. Marshmallow Messages za poslední 3 měsíce a proto je přidáváme nyní. Jsou kratičké a třeba vám právě teď udělají radost nebo přinesou vytoužené odpovědi... Takže tady jsou: Říjen 2015, Listopad 2015 a Prosinec 2015.

 

Velmi vám děkujeme za vaši trvalou přízeň. Přejeme vám klidný, vyrovnaný a radostný rok "9 - dokončení" a také rok "trojky" (dle nového počtu), tedy katalyzátoru. Už teď jsem zvědavá na to, co nám to přinese. A přiznávám, že i trošičku neklidná, ale to už záleží na každém z nás, jak to dopadne. A když se tak "virtuálně rozhlížím" po naší přední linii, jsem o hodně klidnější :-).

Na shledanou v příštím roce. 

 

S láskou,

 

 

za Kryonův tým M. Kuchařová