Červenec 2015

03.07.2015 22:46

 

 

Zdravíme vás, drazí,

 

 

a máme tu druhou polovinu roku 2015 - změna ve vědomí začíná být patrnější na mnoha frontách, tak hurá! No a co že vám to přinášíme tento měsíc?

 

1) 03.07.2015 - zahájíme opět starším channelingem (jeden z posledních, brzy to budou už jen samé "novinky"), ale opět krásným - nese název Spojení se svým kvantovým Já.

2) 07.07.2015 - dnes kratičké, ale povzbudivé a užitečné poselství nazvané Pět odhalení (principů) pro novou energii.

3) 11.07.2015 - Navzdory všem očekáváním - Kryon v tomto channelingu z roku 2009 na příkladech z praxe ukazuje, jak se změnila Země a lidské vědomí a naznačuje, odkud vzejde řešení na  Blízkém východě ... 

4) 14.07.2015 - tak teď budeme chvíli zase velmi aktuální (myslím podle data zveřejnění příspěvků - Kryon je vždy aktuální i u těch nejstarších poselství a knih...). Jednak jsme pro vás nachystali krátké citáty, tzv. Marshmallow Messages za červen 2015. A pak také jedno velmi krátké poselství s názvem Kdo jste. Čím méně slov, tím více slz dojetí jsem ronila u poslechu i u překladu. ;-) Je v něm hodně skryto mezi řádky - především úcty a lásky... ale posuďte sami.

5) 17.07.2015 - dnes opět stručný, ale nádherný a emotivní channeling z další letošní velké události, která proběhla před pár pouhými pár týdny - velmi přínosný pohled na to, jak vnímat současné události a "strašení"... Channeling mistrů.

6) 21.07.2015 - tadáááááá!!!! (To měla být slavnostní fanfára ;-)). Drazí přátelé, oznamujeme vám, že dnes zveřejňujeme poslední překlad channelingu tzv. "staršího data" a tímto jsou tedy přeloženy a zveřejněny všechny přepisy Kryonových channelingů přijatých před rokem 2012 (mimo těch, které jsou v knihách). Takže od této chvíle pro vás chystáme už jen překlady letošních, případně loňských záznamů. Zároveň také opět zvolníme - vracíme se k intervalu zveřejňování jednoho channelingu týdně - však to počasí, úroda na zahrádkách a dovolené ani jinak nedovolí, že ne? :-) Tak si užívejte slunce, které nám přináší nejen prohřátí, které se může v zimě hodit, ale také spoustu hřejivých a pro život zásadních energií... (ale trochu toho deště bychom už asi taky snesli, viďte?) :-) Ale teď už tedy to dnešní poselství. Nese název Co to dělá? a je opět zajímavé a metafyzické...

7) 26.07.2015 - a červenec zakončíme dobrou zprávou - právě jsme ve spolupráci s nakladatelstvím Wikina vydali další nádhernou Kryonovu knihu! Tato má podtitul Alchymie lidského ducha aneb Průvodce pro přechod člověka do nového věku. Po rozkliknutí odkazu najdete bližší informace o tomto titulu i o možnostech objednání. Pokud dosud nemáte Kryonovy knihy Jedna či Dvě, doporučujeme objednat i ty. 

Jako bonus vám přinášíme také úryvek z této knihy, který jsme však zařadili do sekce Ukončení karmy - je to článek od Lee Carrolla s názvem Implantát aneb Více o novém daru od Ducha - vysvětluje v něm, co je to vlastně neutrální implantát, o kterém se píše nejen v Kryonových knihách, ale Kryon o něm hovořil i v některých nejnovějších channelinzích - jako o důležitém daru, který nám může velmi pomoci v našem poslání a každodenních životech.

A protože knihy nám krásně přibývají, tak jsem sepsala i takové krátké shrnutí pro lepší přehled: Kryonovy knihy ve zkratce  - prvních sedm. Ano, zatím jsme vydali jen tři, ale ať víte, na co se můžete těšit - jsou opravdu úchvatné...

Na viděnou opět u dalších Kryonových poselství - 04.08. 

 

S láskou,                

 

 

za Kryonův český tým Marie K.