Prosinec 2023

06.12.2023 21:05

Může jít o obrázek srdce a text, kde se píše KRYON YOU ARE Dearly Loved

(Pozn.: Na obrázku je Kryonův vzkaz: "Jste hluboce milováni.")

 

Zdravíme vás, drazí - věřili byste že už je tady závěr roku? Kam nám zase utekl? :-D

 

No ale my ještě zdaleka nekončíme, ještě pro vás máme nachystáno celou řadu příspěvků, tak pojďme na to - nejprve ještě pozdrav od kolegy Ládi:

Milí přátelé,

zanedlouho se sejde rok s rokem, a tak se dostáváme do období, kdy si více uvědomujeme, jak nám na naší cestě pomohli naši blízcí a přemýšlíme, jak jim poděkovat, že nám byli nablízku, že nás podrželi v náročnějších chvílích, že nás povzbudili v náročném úsilí a poslání pracovníka světla. Ale také přemýšlíme, jaký dárek poskytnout někomu nám blízkému, aby z něj mohl čerpat nejen radost, ale i povzbuzení k překonávání dalších úskalí svojí cesty.

Vhodným dárkem a zároveň poděkováním či již zmíněným povzbuzením může být i Kryonova kniha – a máme opravdu velký výběr.

Kryonovy knihy najdete hezky pěkně pohromadě v Kryonově obchůdku, kde je ke každé knize i popis s textovou ukázkou, přičemž si můžete poslechnout i čtené ukázky, které postupně přidáváme jak na YT kanál Kryon česky nebo také na YT kanál Marie Kuchařové.

Krásný adventní čas

 

A teď již k aktuálním příspěvkům:

1) 06.12.2023 - ani dnes jsme nevynechali předčítání, jenom tentokrát není z Kryonových knih, ale je to jeden celý channeling - můj oblíbený :-D a obzvláště užitečný pro toto vánoční období. Jmenuje se Sedm darů. A kromě toho zde máme další dva překlady v písemné podobě - Stát se světelnou hůlkou a Závislosti na předpovědích.

2) 13.12.2023 - zde je dnešní trojice... Jsou strachy naprogramované? druhý psaný překlad channelingu Vnímání uzdravení a do třetice předčítání z Kryonovy Knihy Čtyři.

3) 21.12.2023 - milovaní přátelé, vkládat linky na web není tak těžké, ale jsou dny, kdy je toho prostě příliš a jiné, kdy cítím, že se něco chystá... a tak tomu bylo i tentokrát. Proto příspěvky vkládám až dnes. Tentokrát pro vás mám opět čtení z Kryonovy Knihy 5 - knihy, která začíná dost těžkým obdobím hlavního hrdiny, kterému jako by život utíkal mezi prsty, je mu stále hůř na všech úrovních života... až se stane něco nečekaného - něco, díky čemu dostane novou šanci, aby se vydal na cestu domů... A pokud tuto knihu znáte a touto cestou jste prošli, možná i vy můžete mít pocit, že nastal čas projít jí znovu - protože má nyní novou úroveň, novou hloubku. Vždy je něco, co můžeme aktualizovat, odložit, uzdravit, pochopit... Díky, Kryone za tvá nadčasová slova a energie, které jsou vždy aktuální. <3

A tak tomu je, že i my dnes dostáváme na vybranou. Můžeme použít výzvy tohoto času, abychom se sjednotili a uzdravili a vydali se společně ruku v ruce do nových potenciálů... Zatímco vkládám tento příspěvek, probíhá živé vysílání s názvem Jednota z Jeruzaléma, ke kterému se připojil pochopitelně i Lee Carroll, ale také mnozí další. Pokusím se ji během dvou dní přeložit a vložím link na překlad a také jeden velký dárek. A dnes ještě jeden dárek navíc - už jsme vám psali (a Kryono v channelingu Deaktivace temnoty tuto aktivitu sám inicioval) o projektu 4 minuty pro mír - lidé z tohoto projektu pořádají tuším jedenkrát týdně vysílání, kdy vždy někdo vede krátkou meditaci a pak se společně na 4 minuty ponoříme do tiché meditace. A před měsícem tuto meditaci vedla Amber Mele´ha Wolf, znovuzakladatelka Lemurijského sesterstva. Hovoří od 5:45 min. Věřím, že její slova a slova Hvězdných matek budou alespoň částečně útěchou obzvláště pro současnost...

A samozřejmě máme také Kryonovy channeling - jako vždy skvěle načasované... Strach z Boha a Naprogramované strachy.

Jsme připraveni je rozpustit?