Květen 2019

06.05.2019 21:19

Drazí Kryonovi příznivci,

 

 

asi víte, že v květnu se uskuteční dvoudenní akce s Janem Lemurim a ta sobotní, celodenní, se jmenuje  Probuzení vnitřního delfína . S potěšením vám mohu již nyní oznámit, že po akci vám budeme moci nabídnout stejnojmenou knihu od tohoto autora... Již brzy více informací.

Kromě toho jste nejspíš také již zaznamenali, že se k nám v září znovu chystá lemurijská kněžka a Leeova dlouholetá kolegyně - Amber Mele´ha Wolf, aby zde uspořádala opět dvoudenní akci - ale POZOR! Tentokrát kromě celodenní akce ryze pro ženy a lemurijské sestry nabízí ještě i druhou celodenní akci, kam jsou zvány nejen ženy, ale rády mezi námi přivítáme i muže... Více informací zde. O obě je veliký zájem, ale míst je (zatím) ještě dost. 

Zde však seznam novinek nekončí, ještě pro vás chystáme další dvě překvapení (prozatím dvě). Ještě ale potřebujeme trochu času na přípravy... ;-)

No a teď už ale tedy k tomu hlavnímu - ke Kryonovým channelingům:

1) 06.05. - A stejně jako před týdnem, i tentokrát přinášíme Kryonovo letošní poselství - Setkání se svou duší. Je opět nádherné...

2) 14.05. - Tentokrát se opět vracíme k tzv. kapitolám navíc. Ještě nám totiž zbývá jedna Moničina kniha, kde jsme tyto kapitoly nezveřejnili a mnozí z vás již tuto nádhernou knihu mají, tak aby byla kniha úplná... a věřím, že i pro ostatní jsou tyto kapitoly více než zajímavé. Ta, kterou přinášíme dnes, nese název Uzly a nuly. Ještě teď jsem plná dojmů z nádherné akce, kterou jsme s některými z vás prožili během uplynulého víkendu s delfíny, velrybami a jako bonus i Kryonovou přítomností a celou sérií synchronicit. Pokud vám tato akce unikla, můžete si objednat Janovu knihu Probuzení vnitřního delfína - prostřednictvím webu NA PRAHU (třeba i s kartami léčivých kódů či CD Lemurijského sesterstva) nebo spolu s Kryonovými knihami od Ládi Mlčáka, jak jste zvyklí. 

3) 21.05. - Nedělám to příliš často, ale dnes zde chci připomenout, že nejen na specializované stránky (LS), ale i na Kryonovy stránky přidávám pravidelně i jeho channelingy pro Lemurijské sesterstvo - většinou o nich neinformuji, aby si je mohl každý najít, ale pokud jste tu relativně noví, možná vám mohly uniknout. Tak pokud ve vás už samotná slova Lemurie a Lemurijské sesterstvo cosi rozezní, možná si je budete chtít také přečíst...Ten dnes přidaný je již 64. a nese název "Nechte program běžet". Pokud byste chtěli setkání LS a tyto věci zažít na vlastní kůži, máte k tomu příležitost již letos v září a POZOR! Letos mají tuto šanci i muži!!! Více informací zde.

Ale pochopitelně vám dnes přinášíme také další Kryonův channeling, respektive tzv. "kapitolu navíc" z jeho knihy, kterou napsala Monika Muranyi a která se jmenuje Vliv Gaii - a tato kapitola nese název Počasí

Tento týden bychom vám již rádi přinesli informace o dalších nádherných akcích od členů Kryonova týmu... tak držte palce, ať už se nám to povede dotáhnout do zdárného konce... nebo vlastně spíš začátku ;-).

4) 28.05. - dnes tedy přinášíme další "kapitolu navíc" s názvem Trvale udržitelné zdroje energie. A k tomu tedy již slibované akce. Možná už jste je sami našli na titulní stránce. Pro jistotu ale ještě zde: 

I. V srpnu se sem chystá Leeův přítel a dlouholetý kolega Prageet Harris se svou partnerkou Julieanne Conard. Oba channelují svého společného průvodce Alcazara a pracují s fyzickou strukturou a zároveň energií zvanou Hvězdná brána - znovu se "našli", aby spolupracovali s tímto nádherným systémem tak, jako již dříve na jiných planetách. Protože je to ale projekt, který tu dosud není příliš znám, domluvili jsme se, že mu budou předcházet dvě online vysílání. To první již příští týden v pondělí, tedy 3.6. Workshop se koná 24. a 25. srpna a nese název Prožitek hvězdné brány.

(Měsíc po hvězdné bráně zde bude ještě Amber Wolf a Lemurijské sesterstvo, ale o tom jsme vás již informovali.)

II. A čtvrtou úžasnou letošní akcí a takovým vyvrcholením je koncert Zvuk domova a workshop - Spojení zvuku a duše Anderse Holta a Caciny Meadu. Jak jsem již psala na Facebook, jsem ráda, že si nemusím vybírat a mohu být na všech těchto akcích... :-)

 

To je prozatím vše. Na viděnou opět příště,

 

za Kryonův český tým,

 

MK