Prosinec 2014

02.12.2014 17:14

 

 

Tak a je zde poslední měsíc tohoto roku. A snad i proto, že toto je období hojnosti, tak i my hned na začátku přinášíme hojnost příspěvků:

1) 02.12.2014 - Tentokrát se vrátíme několik let v lineárním čase na setkání, kdy Lee Carroll přijal pozvání od Společnosti pro osvícení a transformaci při OSN v New Yorku a předal jim poselství od Kryona - již po šesté. Sedmé poselství z OSN už jsme zveřejněli před několika lety. Ostatní najdete v Kryonových knihách, které postupně zveřejňujeme. Ale zpět k tomu dnešnímu s názvem Kryon v OSN 2007.

2) 02.12.2014 - A jako další vám přinášíme krátké úryvky, kterým říkáme Marshmallow Messages. Měli jsme v nich trochu "skluz", tak přinášíme hned troje naráz. Jsou opravdu krátké. Jedna sada je za září 2014, druhá za říjen 2014 a třetí za  listopad 2014 .

3) 10.12.2014 - Opět jsem zapátrala mezi Kryonovými staršími channelingy a našla jsem tam další poklad, který by myslím bylo škoda nechat ležet ladem... Sedm velkých lidských iluzí o Bohu

4) 17.12.2014 - Tentokrát vám přinášíme opět jedno starší poselství a je starší nejen datem přijetí, ale také překladem. Občas se stane, že některý channeling čeká "ve frontě" delší dobu, protože někdo z nás přeloží něco aktuálnějšího a pak někdo další a další... A tak se stalo, že toto poselství bylo přijato před pěti lety a dvanácti dny a přeloženo před sedmnácti měsíci a dnem, ale dostalo se na něj až nyní. Ale myslím, že to nebyla náhoda. Když jsem si jej teď opět četla, zjistila jsem, že bych tam nyní pár věcí upravila - však jsem od jeho korektury přečetla mnoho dalších channelingů a přeložila tři a půl knihy. Ale mám pocit, že to mám nechat přesně tak. I s těmi "nedostatky". A tak to respektuji. Věřím, že pro to budete mít pochopení a že budete vnímat především dokonalost toho poselství a energií v něm skrytých. Tím ostatním se nenechte rušit... A ještě jednu věc. Tento channeling má ještě jednu zvláštnost. Přijat byl v angličtině, ale odtud byl přeložen do francouzštiny (na jiném webu) a tam ho vypátral kolega, přeložil jej do češtiny a teprve pak jsem na něm dělala korektury. Prostě netradiční každým coulem. Ale nyní už ke slíbenému poselství: Sedm slibů osobního Boha.

5) 23.12.2014 - Drazí přátelé Kryona, za pár okamžiků začíná štědrý den a my pro vás máme dárek - je to Kryonovo poselství s podivným názvem R.J.K.S., ale jeho obsah není ani trochu podivný. Je léčivý a přináší mír a klid do života. Je jen na nás, jestli už natrvalo nebo jen na pár okamžiků - i tak to stojí za to. Do konce roku vám ještě přineseme nějaké to poselství, tak vám za celý tým přeji prozatím alespoň krástné, radostné a poklidné svátky plné jednoty a sounáležitosti ;-). Ze srdce.

6) 28.12.2014 - Brzy vám přineseme ještě poslední poselství tohoto roku, ale cítila jsem, že mám už dnes zveřejnit článek, o který jste si psali. Kryon nám v Knize Jedna představil nástroj zvaný "neutrální implantát", díky němuž můžeme ukončit svou karmu. O tomto daru píše více v Knize Dvě a Tři, kde také najdete zkušenosti čtenářů z té doby (převážně roky 1994 a 1995). Obě knihy připravujeme k vydání, ale prozatím tedy přináším jednak článek o své osobní zkušenosti a pak také vám nabízím možnost podělit se s ostatními o vaše prožitky... až u vás tento proces proběhne. Více viz článek.

7) 30.12.2014 - Do konce roku nám zbývá jen posledních pár hodin. Je čas rozjímání, retrospekce i vnímání toho, co se právě teď odehrává uvnitř i vně. A tak vám tentokrát nepřinášíme dlouhé poselství plné informací, ale pouze kratičká zamyšlení, lehké náznaky či jen pohlazení... a to v podobě trojice příspěvků. Prvním jsou kratičké vzkazy s názvem Marshmallow Messages za prosinec 2014. Druhý je krátký a úplně poslední channeling tohoto roku s názvem Setkat se s kuchařem. A do třetice pro naladění opět připomínám skladbu s názvem Kryonova esence (autorem je Robert Haig Coxon, který s Leem často spolupracuje při seminářích).

 

Rok sedmičky je téměř za námi - rok božství, celistvosti a studia života. Je na čase se s ním rozloučit. Ještě posledních pár okamžiků, než se ještě naposledy ohlédneme a poděkujeme. Pro tuto chvíli se stejně loučím i s vámi. Jsme moc rádi, že se sem vracíte - a těšíme se, že se takto budeme setkávat i v příštím roce. Užijte si těch posledních pár hodin tohoto posvátného roku. A do toho příštího nezapomeňte vykročit pravou nohou. Čeká nás mnoho krásných věcí a také práce, milovaní, tak nezapomínejte i na odpočinek! 

 

Na viděnou v roce 2015.

 

S láskou,

 

 

Maruška