Únor 2016

02.02.2016 22:22

 

Jů, to se nám ale povedlo "načasování" (myslím ta čísla v datu i čase).

 

Zdravím vás, 

 

opět vám přinášíme nádherná Kryonova poselství. Zde jsou:

1) 02.02.2016 - přibližně před rokem předal Kryon channeling s názvem Posuny paradigmatu - a vy ho najdete pod tímto odkazem.

2) 09.02.2016 - dnešní zásilka je hned dvojitá. Nejprve pro pohlazení krátké vzkazy - tzv. Marshmallow Messages za leden 2016. A poté krásné poselství s názvem Uvolnění skryté moudrosti.

3) 16.02.2016 - tentokrát jsem trochu upravovala tento web a tak chci nejprve upozornit na změny. Nově přibyla sekce "Objednávky". Není to formulář, najdete tam pouze informace o cenách knih hezky pohromadě, abyste je nemuseli složitě hledat. A pak také e-mailovou adresu, kde knihy objednat. Byl v tom trošku zmatek. 

Další lehkou úpravou je přesunutí sekce o Leeovi a Kryonovi - nyní je to součástí menu v levé části webu. V článku "Lee o channelingu" jsem upravila obsah, protože jsme to nedávno nově přeložili do Kryonových knih. Je zajímavý a stojí za připomenutí. Je tam totiž i vodítko k rozlišování o tom, co jsou a co nejsou zprávy "od Boha" (či jiné bytosti "za závojem" či tzv. "z domova"). Nyní je tento článek o něco kratší. Původně tam byl i úryvek z Leeova blogu, který ale patřil spíše do sekce článků, takže ho nyní najdete tam. Jmenuje se Zpráva pro pracovníky světla v USA, ale rozhodně je přínosný i po těch letech i pro nás. Tak pokud máte rádi i Leeovu osobní tvorbu, stojí za přečtení. 

Ale teď už se dostávám k pravidelnému a hlavně novému příspěvku - jmenuje se Osm otázek a je to opět Kryonův channeling. Jsou to otázky, které nám ukazují, jak si "vedeme", pokud jde o vstup do nové energie.

4) 23.02.2016 - k dnešnímu příspěvku netřeba komentáře - jmenuje se Síla víry. Dovolte ale, abych připojila článek, ke kterému jsem dnes ucítila "popstrčení", i když zrál delší dobu. Víte, že to dělám zřídkakdy, ale některé překlady (a knihy) čekají na zpracování a nastal čas si některé věci uvědomit, abychom se nevydali směrem, odkud se bude hůře hledat cesta ke společnému cíli... takže zde je článek, který jsem sice sepsala já, ale pouze protože už jsem přečetla téměř všechny jeho knihy a slyšela téměř všechny jeho channelingy, tak to berte jako takové stručné poznámky od Kryona (předaná skrze Lee Carrolla), ale mnou zestručněné. Tento článek se jmenuje Kryonova slova, souvislosti a výzva ke společné meditaci.  

 

Příště opět naviděnou,

 

 

Za Kryonův tým M.