Září 2019

04.09.2019 20:55

Na obrázku může být: 3 lidé, včetně Moniky Muranyi, smějící se lidé, stojící lidé, strom, dítě a venku

Překrásně prozářené září, drazí,

 

 

zdravíme vás opět v dalším měsíci. Jedna nádherná akce za námi (Hvězdná brána), další dvě před námi (Lemurijské sesterstvo a koncert + workshop Anderse Holta a Caciny Meadu)... a to jen letos. Těžko uvěřit, že uplynul rok od Kryonova prvního semináře v Praze... a už se pomalu chystáme na to setkání příští - opět v září, jen v roce 2020!

 

1) 04.09.2019 - protože se toho teď dělo a děje velmi mnoho, necháme vás tento týden trochu si odpočinout. Aby vám ale nebylo bez Kryona tak smutno ;-), přinášíme vám kratičké úryvky z jeho knih zvané Marshmallow Messages - a to hned za tři měsíce - červen 2019, červenec 2019 a srpen 2019. A kromě toho jsem přidala také nový channeling do záložky Channelingy pro LS - tento je již 69. a nese název Setkání s hvězdnou matkou.

2) 10.09.2019 - v sekci channelingy pro LS najdete tentokrát 70. channeling určený pro ženy Lemurie s názvem Propojení vědomí s hvězdnou matkou. Dále tu máme pravidelný Kryonův channeling pro nás všechny - Vždy na blízku. Jen připomínám, že pro přihlášení na setkání Lemurijského sesterstva, případně i části pro muže s názvem Osvícené mužství, zbývá již jen poslední týden!!! Pro ženy už je jen posledních několik volných míst. Budeme však rádi, pokud osobně (z očí do očí) pozvete muže ze svého okolí, o kterých cítíte, že v sobě nesou tento potenciál a dost možná už se v nich i probouzí... že jsou připraveni přidat se k nám, otevřít tuto část své Akáši a pozvolna či již naplno žít, na co jsme se tehdy připravovali... Děkujeme.

3) 17.09.2019 - i dnes vám přinášíme aktuální překlad od Kryona, ale prozatím aktualizace k akci Lemurijského sesterstva - část pro ženy je již obsazena! Pro muže držíme posledních 11 volných míst - hlásit se můžete do čtvrtka na mail: kucharova.marie@seznam.cz. Další možnost už je jen prostřednictvím některé z žen, které budou přítomny na akci v sobotu... A nyní již slibovaný Kryonův channeling Walk-in a zážitek blízké smrti.

 

4) 25.09.2019 - po návratu z akce LS jsem potřebovala několik dní odpočinku, proto přináším pravidelný příspěvek lehce se zpožděním. Akce byla opravdu nádherná - ještě dalece předčila, co jsem v ní tušila a o čem jsem psala... Bylo to nádherné. Díky všem, kdo jste přišli. Teď už ale po krátkém odpočinku pomalu začínám "vibrovat" tím, co bude nádherným završením letošních akcí a skutečnou perlou - koncertem a workshopem Anderse Holta a Caciny Meadu. Doufám, že se opět sejdeme v podobně hojném počtu! ;-) Nedoporučovala bych vám ji, pokud by za to nestála... a vy, kdo chodíte na naše akce pravidelně (nebo dokonce vždy), to víte. Každá z nich nese silný potenciál obrovského posunu a nádherných životních změn... a především silný a krásný prožitek. No a protože se o tomto víkendu chystáme s kolegyní Renatou do Maďarska za Andersem, Cacinou, Leem, Monikou a Kryonem (a potkáme se tam i s dalšími z vás), věřím, že vám příští týden budeme moci sdělit ještě o trohu víc... 

Teď už ale k novinkám tohoto týdne: Tak v první řadě pravidelný Kryonův channeling - ten dnešní nese název Spojenectví.

A pak také slibovaná novinka - Monika Muranyi spolu s Amber Mele´ha Wolf sestavily z Kryonových channelingů pro Lemurijské sesterstvo nádhernou knihu a doplnily ji o osobní vhledy a již tradiční sérii otázek a odpovědí od Kryona, které jinde nenajdete. Všechny channelingy jsou sice k dispozici i na našich webech, ale v knize jsou doplněny a tudíž i nově přeloženy... Ale hlavně obsahují ještě silnější energii a promlouvají jako obvykle intenzivně třetím jazykem. Tato kniha nese název Ženy Lemurie.

 

 

Na viděnou opět příští týden,

 

 

za Kryonův český tým MK